Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Eddie Howe efter Wenger?

Silly-season
tor 28 jul 2016 kl 13:31

Arsene Wengers kontrakt med Arsenal går ut om ett år och nu kommer rykten om en möjlig ersättare på managerposten. Daily Star skriver att Bournemouths Eddie Howe är ett möjligt namn som kan komma att ta över.

Howe, som har lett The Cherries från League 2, till Premier League har imponerat på såväl Arsenalledningen som Arsene Wenger. 

Det är ännu inte bestämt om Wenger lämnar klubben, men samma källa uppger att Arsenals styrelse inte skulle ha stoppat fransmannen från att ta över England om han hade valt att göra så.

Källa: Daily Star

/Axel Asplund

Kommentarer

Bild för daddy dj

Varför inte?

Bild för Sral

Håller med. Eddie Howe yrade jag lite om förra säsongen t om. :-)

Bild för George Adams

Icke sa Nicke!

 

Bild för Sral

Skulle gärna se Howe som näste manager. :-)

Bild för Ola Svärd

oj vilket sillyrykte. Vore synd förstöra hans karriär - måste bli nån rutinerad som kan ta smällen.

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för daddy dj

Förstår inte riktigt vad du menar,förklara dig gärna.

Bild för B-G

Allt är väl bättre än Wenger? Eller? ;)

Twitter @grvdga

Bild för Sral

Det blir en spännande tid den dagen vi ska hitta en ersättare till Wenger. Säkerligen kommer den här lilla diskussionen bara vara en liten försmak? :-D

Bild för Jimmy Nylén

Vem det än blir så förtjänar personen att bli bedömd efter att ha knytit ihop ett eget lag. (Alltså inte sågad vid fotknölarna när han tar över någon annans val av spelare i klubben)

Tar väl 3-4 år innan en tränare har ändrat om tillräckligt och lärt ut nya saker innan man kan säga att laget är 100% hans skapelse ?

Om man inte hejar på Liverpool och Tottenham för de värvar ju 14 nya spelare i varje fönster.

I år smäller det !

Bild för Sral

Det om något är väl ett argument för någon som Eddie Howe som efterträdare till Wenger? Håller nämligen med dig om att näste manager måste få tid, och då funkar det liksom inte med någon gubbe till som stannar ett år eller två.

Bild för daddy dj

Finns väl idag väldigt få som kan ta över men det är klart Sam Alydace är väl snart arbetslös likaså Alan Pardrew så där har vi väl fullgoda ersättare. Skämt åsido men som det ser ut idag finns det väl ingen som ens är i närheten. Men ni alla som förstår er på hur ett lag ska skötas kom med förslag.

Arsene' knows