Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

New Kid On The Block

Martin Palmér
mån 23 dec 2013 kl 11:27

Fakta

Namn: Martin Palmér
Ålder: 24
Bor: Linköping
Gör: Studerar
För mer info se min presentation här 

Då var det dags premiärblogg med allt vad det innebär i form av första intryck och liknande. Ni som klickat in här undrar säkert vem jag är. Mitt namn hittar ni här till höger, jag är en 24-årig ingenjörsstudent vid studentlivets upphällning. Arsenal hittade jag strax före millenieskiftet i och med Fredrik Ljungbergs övergång. Min första match med på plats kom förra hösten borta mot Schalke 04 i Champions League, en upplevelse ni kunde läsa om i KM. Några av er träffade jag där och  del av er har säkerligen stött på mig i andra sammanhang också. Kanske har ni mött mig på någon av Arsenal Swedens två sommarfesterna på Visingsö? Eller på twitter som Swegoon? Under några år var jag även en av de så kallade stammisarna på Englandsbloggen på Fotbollskanalen under nicket Kildo. Det var där jag påbörjade min bloggkarriär som stående gästbloggare och det var bland annat genom det jag fick chansen här. Vill ni läsa några smakprov därifrån med Arsenalkoppling hittar ni en om slaget på highbury, en om Liam Brady och slutligen min egen favorit om David Rocastle. Bloggandet fortsatte sedan främst på engelska, några exempel finns här och här. Men nog om mig, det här är trots allt en blogg om Arsenal.

Vad kan ni då förvänta er av den här bloggen? Mitt mål är att leverera intressanta bloggar som uppmanar till eftertanke. Ni kommer inte finna några raka matchrapporter eller nyhetsrapportering här. Undantaget är om jag tycker matchen eller nyheten spelar en stor och kanske förbisedd roll i ett större sammanhang. Förväntar er heller inte några långa rants om hur fel något är, förväntar er istället en analys av vaför det är på det viset. Förvänta er heller inte dagliga inlägg, förväntar istället mer genomtänkta poster några gånger i veckan. Kvalitet framför kvantitet. Jag försvinner även till sydostasien i två veckor från Juldagen så det blir ingen rivstart på bloggandet.

Jag tror vi stannar där, det räcker som premiärblogg. Jag avslutar med en fråga: Vad vill ni se i bloggen? Vad har ni för förväntningar?

Kommentarer

Bild för antonbrisman

En titt på våra spelare som inte förtjänat sin uppmärksamhet genom prestationer på planen kanske. Vad finns det för Frimpongs och Bendtners i vår historia?