Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Martin Palmér

Vad ska man göra?

Martin Palmér – sön 23 nov 2014 kl 12:51

Gårdagens match kändes som en film man sett förut, på många sätt såg det ut som det brukar när Arsenal spelar en stormatch. Vi dominerade stort men lyckades inte göra mål, de skapade väldigt lite utöver någon enstaka halvfarlig kontring men vi släpper ändå in första målet. Vi satsar då allt framåt och de kontrar in ett andra mål och dödar matchen. Så långt precis det vi är vana med, men den här matchen tog det till helt nya nivåer.

Läs mer

En Gooners guide till att överleva säsongen

Martin Palmér – mån 10 nov 2014 kl 21:03

Efter gårdagens förlust verkade det som att bägaren rann över för många och det har minst sagt varit en säsong med många motgångar. Jag själv är inte lika nedstämd som många andra och tänkte att jag kanske hade några tipps kring det att dela med mig av. Så på allmän begäran kommer här min guide till att överleva säsongen.

Läs mer

Vad betyder Alexis framgång för Özil?

Martin Palmér – tor 6 nov 2014 kl 14:39

Alexis Sanchez framgångar de senaste veckorna har varit fantastiska. Målen har flödat och han har dominerat matcherna. Allt detta har skett i en för honom, i Arsenalsammanhang, ny roll, den som nummer tio. Det är en roll som vanligtvis tillhör Mesut Özil vilket självklart skapat stor debatt kring vad som händer när han är tillbaka från sin skada. Ska Sanchez eller Özil spela där? Normalt tycker jag den här typen av debatter är väldigt trista, för referens se Ramsey-eller-Wilshere-snark.

Läs mer

Vad är egentligen vår spelidé?

Martin Palmér – lör 1 nov 2014 kl 10:15

De senaste veckorna, och egentligen hela säsongen med några undantag, har vi sett väldigt tama och vilsna ut på planen. Det finns så klart många orsaker till det. Många pekar på att vi har knappt en frisk backlinje att ställa på benen och att vi saknar en vettig defensiv spelare på mittfältet. Båda det två påståendena är helt korrekta och är problem vi måste åtgärda. Men om vi tittar på vad problemet har varit så är det knappast defensiven som svikit oss, även om den inte varit felfri.

Läs mer