Medlemmar: 8698 st.
Visa menyn

Martin Palmér

The curious case of Daniel Welbeck

Martin Palmér – lör 27 sep 2014 kl 14:04

Det var manga som höjde på ögonbrynen när vi öppnade plånboken på deadline day och gav Manchester United £16m för Danny Welbeck. Affären var spektakulär på många sätt. Welbeck gick mellan rivaler, uppväxt i den ena klubben, som engelsk landslagsman med nästan 30 landskamper trots sin ringa ålder. Trots de meriterna var många kritiska till prislappen och om han höll tillräcklig kvalitet. Åsikterna var många och gick brett isär. Men det är inte vad den här bloggen skall handla om.

Läs mer

Shit happens

Martin Palmér – mån 15 sep 2014 kl 17:58

Vad ska man säga om lördagens match? Vi spelade bra mot bra motstånd men räckte inte till i slutet ändå. Men är det hela sanningen? Jag tycker inte det. För er som följde matchen genom svensk tv fick ni ser Erik Niva säga att för första gången på länge kändes det som att Arsenal var lika bra som City, och jag kan bara hålla med. Ofta i den här typen av matcher har jag kännt att vi har chansen, vi spelar bra men att vi ändå inte varit på samma nivå som motståndarna. Att de närsomhelst kunde lägga in en växel vi inte hinner med i, att de är fysiskt starkare och bara låter oss hållas.

Läs mer

Transferfokus: Sammanfattning

Martin Palmér – ons 3 sep 2014 kl 10:39

Efter en välbehövlig semester på varmare breddgrader var jag i måndags tillbaka lagom till deadline day. Ett spektakel som nästan överskuggar själva fotbollen, men mer om det en annan gång. I och med DD stängde fönstret för den här sommaren och det är dags att analysera hur det egentligen gick för oss. Som vanligt tar vi avstamp i den analys jag gjorde inför fönstret, i den tog jag fram en matris som visade våra behov enligt mig. Den såg ut så här, efter justeringen som kommer av att Vermaelen lämnade:

Läs mer