Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Martin Palmér

Det våras för Olivier Giroud

Martin Palmér – ons 21 jan 2015 kl 09:47

”FFS Giroud!” kan vara den vanligaste tweeten bland gooners på Twitter. Ett till synes öppet läge, en tiondels andnöd, ett skott utanför och händerna i håret. Så är vi vana att ser Olivier Giroud. Den franske anfallaren har trots goda målskördar ett rykte om sig att missa väldigt mycket chanser och visst ligger det mycket i det. Även om jag kan tycka att minsta lilla öppning betraktas som öppet mål när Giroud missar. Någon klinisk anfallare i stil med Aguero, van Persie och Suarez är han inte, så när han skadade sig och Welbeck kom in såg många honom förlora sin plats.

Läs mer

God or god awful?

Martin Palmér – fre 9 jan 2015 kl 16:09

Lukas Podolski är en spelare som delar oss Arsenalfans i två läger. En del tycker att han är en underskattad spelare som borde fått fler chanser och andra tycker att han helt enkelt inte höll måttet. Vad är sanningen egentligen? Som vanligt ligger den nog någonstans i mitten. Lukas Podolski var inte bra nog för att vara en nyckelspelare i Arsenal och hade för stora krav och självbild för att vara en inhoppande rollspelare.

Läs mer

January woes

Martin Palmér – mån 5 jan 2015 kl 16:29

Är det verkligen redan dags igen? Det känns som säsongen nyss startade men nu är vi där, januarifönstret. Den tid då vi hoppas på Draxler men får Eisfeld och Källström. Skämt åsido är januarifönstret lite annorlunda än sommarfönstret. Lagen håller hårdare i sina spelare och priserna är ofta högre, således blir fokus lite annat än under sommaren. Det är svårare att hitta kvalitetsspelare som långsiktiga lösningar på brister och istället handlar mycket om att lösa nuvarande problem på kort sikt samt hitta talanger som kan lösa dem på sikt.

Läs mer