Medlemmar: 8779 st.
Visa menyn

Martin Palmér

Årets spelare

Martin Palmér – tis 24 maj 2016 kl 19:16

Säsongen är slut och med det kommer diverse listor, summeringar och liknande. Först ut här är årets spelare. Jag utser det genom de betyg som satts under hela säsongen samt ett slutbetyg från hela panelen. För att få vara med krävdes satte jag gränsen vid 10 matcher, det gör att tex. Rosicky och Debuchy faller bort. Kvar blev 23 spelare. I varje kategori rankas spelarna från 1-23. Poängen i varje kategori viktas sedan där vissa kategorier anses viktigare än andra. Slutligen summeras poängen och en ranking fås.

Läs mer

Oh Captain My Captain

Martin Palmér – mån 16 maj 2016 kl 16:08

I helgen hade jag glädjen och äran att få närvara vid Mikel Artetas stora farväl till Arsenal. Det var inte utan att jag fick kämpa för att hålla tårarna tillbaka när denne konstant underskattade man fick den uppskattning han alltid förtjänat. Det han gjort för den här klubben är värd alla sorters hyllningar. På slutet har han mest varit skadad och utanför truppen vilket få många att glömma bort hans första år i klubben.

Läs mer

Twitter rulings, April Awards

Martin Palmér – lör 7 maj 2016 kl 09:59

Jag kör en repris på mars. Tyvärr funkar det inte för mig att lägga ut betyg kort efter matcher och då gör jag heller så här än att redovisa en match 3 veckor efter den spelats.

Baserat på snittbetygen utser jag månadens spelare, månadens bottennapp, månadens tre bästa individuella prestationer och månadens match. Dessutom presenterar jag månadens totala snitt för laget. För att kunna bli månadens spelare måste man ha spelat minst tre eller 50% av matcherna, vid lika är det den med flest matcher som vinner.

Läs mer