Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Martin Palmér

När gränsen nås

Martin Palmér – lör 20 aug 2016 kl 08:46

Vi når alla en gräns nån gång. För mig kom den gränsen mot United borta ifjol. Den prommenaden från Old Trafford in till Manchester är bland argaste jag varit. Där och då klev jag över nån gräns och in i ett tillstånd där jag accepterade att det finns för oss realistiska tränarmål som säkert skulle kunna göra det det bättre än Wenger. Innan dess så var jag ändå av den åsikten att hans brister till trots så fanns det väldigt få som jag trodde skulle kunna göra det bättre än honom, i den situation Arsenal befann sig, och att de var av olika anledningar inte realistiska mål.

Läs mer

Varför köper inte Arsenal fler spelare egentligen?

Martin Palmér – tor 4 aug 2016 kl 20:49

Det är nog en fråga vi många ställt oss inte bara den här sommaren. Exakt varför det är så vet så klart bara Arsene Wenger men jag tänkte ge mig på en sannolik förklaring. Den kommer säkert inte lugna alla upprörda men kanske kan den räta ut några frågetecken.

Till att börja med så finns det ett antal myter om Arsenal och transfers som kan vara bra att klara ut. Eller åtminstone några utgångspunkter vi får komma överrens om.

Läs mer