Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Martin Palmér

Coquelin är inte framtiden men visar lagets potential

Martin Palmér – sön 29 mar 2015 kl 10:57

Francis Coquelins framfart de senaste månaderna kan inte ha undgått någon. Han har tagit ligan med storm genom sitt fysiska och energirika spel. Han har tacklat, han har kämpat och han har blött för klubben, bokstavligen. Ändå är jag inte helt övertygad om hans förträfflighet. De två första meningarna hade nämligen lika gärna kunnat beskriva Flaminis första månader hösten 2013. Hårt kanske ni tycker, men Flamini var lika hyllad då som Coquelin är nu.

Läs mer

Soon to be gone

Martin Palmér – lör 21 mar 2015 kl 10:15

Jag funderade på att skriva en blogg om vad som är fel med Alexis just nu, men så kom jag på att han bara är i dålig form och att det inte är mer än så. Det finns ingen anledning att ge sig in och såga honom hur horribel hans form än är. Sånt är bara fjanterier. Näe istället tänkte jag ta en titt på spelarna som troligen kommer försvinna inom de närmaste åren på grund av sin ålder. Jag har dragit gränsen vid att vara född 1985, det vill säga spelare som blir 30 i år.

Läs mer

Theo Walcotts framtid i Arsenal

Martin Palmér – tor 12 mar 2015 kl 10:59

Efter ett långt uppehåll på grund av slutspurt av exjobb är jag tillbaka igen! Som nystart tänkte jag ta en titt på den prekära situationen kring Theo Walcott och hans kontrakt. Om det var krångligt förra gången är det inget emot vad det är den här gången. Förra gången spelade han mycket och levererade, det var upp till klubben att övertyga honom. Nu två år senare har han spelat väldigt lite efter sin långa skadefrånvaro men lär ändå vilja ha en löneförhöjning.

Läs mer