Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Igår var det kalas, idag börjar det hårda arbetet

Davidsson och Mannen
mån 19 maj 2014 kl 11:31

Lördagen var en dag för kalas, en dag för firande och en dag för eufori och så var även söndagen. Kanske inte för egen del, men för alla de över 250 000 människor som på olika sätt följde lagets, och klubbens uppenbara frontfigur Gunnersaurus Rex:s, färd genom Islington för att fira, var även gårdagen en dag av sång, glädje och segeryra. En FA-cupseger skall firas, en första trofé på nästan nio år skall definitivt firas och den FA-cupseger som lyfte bort det tyngsta av ok från klubbens axlar skall verkligen firas.

Så igår var det fest, men i dag börjar det hårda arbetet. Wenger får säga vad han vill om att det är svårt att värva spelare tidigt mästerskapsår, men alla vet att det bara är rakt igenom tomt prat. Oavsett om du tror att han förlorat kollen eller är klok nog att lägga ut rökridåer, så vet både du och jag att tidiga affärer inte alls är omöjliga bara för att det stundar mästerskap om nästan en månad. Merparten av lagen i den tyska ligan och engelska lag såsom Manchester United är alltid snabba ur startblocken, varför man lätt hade kunnat tycka att även Arsenal skulle kunna vara det. Tilläggas bör också att spelare som van Persie, Ramsey, Rosicky och Podolski samtliga skrev på för Arsenal tidigt en mästerskapssommar.

Både Guardian och Telegraph skriver idag, inte bara att Wenger kommer skriva på en treårig kontraktsförlängning (Daily Mail hävdar att förlängningen är på två år), vilket vi såklart kan tycka vad vi vill om. De skriver också att Wenger kommer att ha £100 miljoner att spendera i sommar. Efter alla år av War Chests och tomma löften om storsatsningar vilka slutat i en tummetott, är man luttrad nog att ta denna sistnämnda information med en rejäl nypa salt. Och till syvende och sist spelar det ingen roll hur mycket pengar Wenger har att tillgå om han inte har för avsikt att investera dem i truppens omedelbara förstärkning.

Jag är oerhört glad, eller kanske främst lättad, över att titeltorkan nu äntligen är över. Men för mig kan en FA-cupseger i kombination med en fjärdeplats i ligan och respass i Champions Leagues åttondelsfinal inte på något sätt vara målet. Att förlora med ungefär tusen-noll mot övriga topp fem-konkurrenter och att i ligan vara som sämst när det gäller som mest kan inte heller ligga nära målet. Denna säsong kan, i och med Flaminis och Özils inträde i truppen, ses som ett första steg, men inte som något annat eller mer. Lördagskaramellen skall vi självklart få suga på, men från och med idag så måste det vara arbete, hårt arbete, från klubbens sida som gäller.

Nu måste vi forma en trupp som matchar klubbmärkets enorma skönhet. Bild från Flickr.com: ”Blagz”

Enligt mig behöver truppen förbättras med tre spelare som går rakt in i startelvan och gärna ytterligare två som kan göra vår bänk bättre och mer användbar för trupprotation. Utifrån rådande läge behöver vi en ny reservmålvakt, en tredje mittback som kan avlasta Koscielny och Mertesacker utan att per automatik behöva innebära poängtapp. Vi behöver en defensiv mittback av högt ligasnitt, vi behöver en central anfallare som antingen kan spela med Giroud eller förpassa honom till bänken och vi behöver en fartfylld och målfarlig ytter. Lämnar Sagna klubben måste vi dessutom köpa in en erfaren högerback i väntan på att Jenkinson lär sig ett försvarsspel som matchar hans offensiv.

Många av er läsare kanske tycker att ”nu har gubben D&M spelat för mycket Championship Manager” (eller vad spelen nu heter nu för tiden) ,men så är inte fallet. För med Fabianski på väg från klubben, med Vermaelen som näst intill sorgligt säkerhetsriskerande och med Arteta som inte bara blivit ett år äldre utan också förlorat så oerhört mycket i fart, så har vi inte den defensiva bredd vi behöver. Ingen behöver väl heller fundera på hur formstark Giroud såg ut när överbelastningen började ta sin tribut under våren och ingen har väl missat de tämligen omfattande skadebekymmer som truppens två kvickaste spelare, Walcott och Oxlade-Chamberlain, dragit med i princip hela säsongen.

Skall vi ha en trupp som håller längre än till julafton och ha en trupp som faktiskt klarar av att utmana om ligasegern, så måste den inte bara få en bättre bredd utan också vassare spets. Och då faller 2-3 spelare från dagens startelva bort till bänken och till den, även den, nödvändiga trupprotationen. Våra skadebekymmer är inte bara ett resultat av en fel upplagd träning, den är också en lika logisk som självklar effekt av att truppen innehåller för få spelare av absolut världsklass, redo att spela viktiga matcher mot motstånd av världsklass. Spelare kan inte förväntas spela över 50 matcher/säsong och inte heller förväntas vara bra och prestera i så många. Det vore förvisso vackert, men är helt omöjligt som den moderna fotbollen ser ut idag.

Så därför måste klubben sätta igång med hårt arbete. Därför måste de värvningsansvariga agera omedelbart. Använda flytet som Özilköpet och FA-cupvinsten skulle kunna ge oss genom att sälja in Arsenal som titelaspiranter till spelare som faktiskt skulle kunna göra oss till titelaspiranter nästa säsong. Idag är det måndag, idag måste arbetet –om inte förr, vara igång. Jag kommer återkomma till olika förslag på inköp, kanske till och med namn på spelare, men det viktigaste för mig nu, är att ställa in siktet på vilken typ av spelare, vilken kompetensnivå dessa skall vara på för att lyfta oss och på att få affärerna i land. Nu, före VM lägger radioskugga över verksamheten.

Att inte peka mot stjärnorna för att sedan stirra sig blind på fingret. GOYG.

Kommentarer

Bild för George Adams

Helt rätt D&M. Håller med till punkt och pricka!

Det är allvar nu, dessutom. Hårt jobb från klubb, manager och ledning, där man tidigt signar någon, eller några, av de helt nödvändiga förstärkningarna du skriver om, vore en förträfflig och viktig signal till alla i goonersfären, inte minst till alla lokala oldtimers som byggt och stöttat klubben genom generationer, och som får stå ut med bl a svindyra och ändå ökande biljettpriser mm. Med en uttalad satsning i både ord och framförallt i handling så kan detta bli bra och få acceptans och framtidstro!

Kommer bli spännande!

She wore a yellow ribbon in the merry month of May! 

Football - Created by the poor, stolen by the rich...

Bild för Davidsson och Mannen

Härligt (när folk håller med en)! :-)

För just det du är inne på, när en klubb skickar signaler, är superviktigt för en klubb som Arsenal just nu. Vi signade Özil i 11:e timmen men lät bli att utnytja den potentiella boosten under januarifönstret. Uttrycket att smida medan järnet är varmt har aldrig (tror jag) varit så aktuellt för oss som det är i nuläget.

Så visst hoppas jag också att det blir spännande. Fast spännande såsom i nya-världsklasspelare-i-god-tid och inte den när vi sitter där i mitten av augusti med uppradade förluster, magsmärtor och panikköp. För då har nog järnet svalnat avsevärt, på många sätt...

Bild för Kaj Poikela

Jag vill först och främst ha in en forward. Sen litar jag på resten av spelarna. Problemet är bara att jag inte vet vem, har faktiskt ingen aning om vem som kan tänkas bli aktuell. Men hittar vi bara en bra forward så är mycket vunnet.
Diaby kliver in som ett DM-alternativ. Som en ny värvning.

Har suttit och kollat på bilder från paraden även idag och läst folks upplevelser. Känns fantastiskt att vara cupmästare. Känns fantstiskt att FA-cupen fortfarande kan betyda så mycket för så många människor. Och en extra krydda är det givetvis att de direkt osköna klubbarna blev titellösa. En bra säsong, på många vis.

Bild för Davidsson och Mannen

Ja, visst borde en stjärnforward vara prio 1, precis som det var prio 1 i januari. Eller? Sedan leder du in diskussionen på Diaby och då blir det ju alltid spännande. För 1: Kommer han någonsin att vara hel lång tid nog att komma i form eller till och med leverera för klubben? 2: Är han, över huvud taget, bra nog för en klubb som Arsenal, även under de moment av helhet? 3: Är han över huvud taget att tala om i ett DM-sammanhang?

Sedan ja, underbara bilder och filmsnuttar att titta på. Fantastiskt, som du är inne på, att så många människor var fyllda nog av glädje över en FA-cupvinst att det tog sig man ur huse för att fira. Jämför med chelskys CL-segerparad, vilken då sägs ha besökts av 80 000 personer. Viss skillnad mellan 80 000 och 250 000. Yes!

Bild för Fredde

Nej nej, det finns spelare som inte är på VM som kan värvas. Spelare som inte ska vara med får gärna agera experter. Wengér ska värva, inte vara expert. Ofta har det gått att kombinera, men nu är det för många bitar som ska pusslas. Angående målvakter? Har bollat för Landreu, Hildebrandt och Schmeicel som alla är utan kontrakt och mycket kompetenta målvakter. Såg att Barcelona vill rensa, Alexis Sanchez ryktas stå nära utgången där. Vad händer med Benzema som har ett år kvar på kontraktet? Mandzukic kommer lämna Bayern.

Antingen gör man klart med VM spelare innan VM eller så väntar man tills efter. Skulle t.ex Ginter eller Veltman få speltid och göra det bra så skjuter deras pris i höjden, Benzema och Sanchez prisbilder ändras inte nämnvärt oavsett.

Det finns i år en väldig fyndmarknad att gå på om man är på tårna. Inte att alla spelarna är billiga, men att dom (enligt tidningarna) är förhållandevis billiga med tanke på kvalitén dom besitter.

Yttern har jag lite svårt att se varför vi ska behöva KÖPA en. Nej inte ens Vela, isåfall har vi redan Campbell. Och förutom Ox, Cazorla, Podolski och Walcott så har vi faktiskt Gnabry. Ifall vi känner att vi behöver 6(!) spelare till 2 positioner så är nånting väääldigt fel.

En deffensiv mittfältare ser jag som en "lyxvärvning", en som vi kan klara oss utan men vore bra att höja kvalitén ytterligare där, Arteta ut och en bättre in. Jag skulle inte ens riskera en 5krona på att Diaby kommer göra 10 matcher nästa säsong.

You win some, you draw some

Bild för Davidsson och Mannen

Precis så känner jag angående Wengers extraknäck som expert. Snubben har väl bättre saker för sig än att snacka i fransk TV. Snygga till sin arbetsgivares trupp vore väl en bra sysla. Sedan över till de spelare du nämner, vilka många är både lovande och inte helt omöjliga. Jag hoppas du inte blir putt, men jag tänkte återkomma till olika spelarnamn i en senare blogg, ok?

Men gällande ytter så hävdar jag att vi, egentligen, har ytterst få riktiga yttrar. AOC är en, men honom snackar Wenger om som en blivande centra. Walcott är en annan men han är köpt som striker i ett 4-4-2 och missar inte ett tillfälle att prata utom sin egentliga position. Podolski... ja egentligen är även han en forward i ett 4-4-2, medan både Cazorla och Rosicky är centrala mittfältare som flyttats ut på kanten. Gnabry, ja där har du en lovande kille och äcen Campbell käns lovande. Vela är jag inte emot alls, men jag tycker ändå att vi behöver fart på fler snubbar än Walcott, AOC och kanske Gnabry.

Gällande defensiv mittfältare ser jag det som oerhört viktigt, som andraprio efter striker. För truppen innehåller egentligen endast en DM och det är Flamini. Arteta vikarierar helt okej, men hans enorma brist på fart och känslighet för att bli satt under press när han har bollen har gjort att hans möten med storlagen blivit nästan smärtsamt avslöjande. Så för mig är DM-inköp ingen lyx. Däremot är vi helt överens om Diaby, tyvärr...

Bild för Fredde

Jag tycker absolut att vi ska ha en deffensiv mittfältare. MEN att vi ska täppa igen hålen först och främst. Målis, anfallare, HB och mittback är i mina ögon MÅSTEN. Där saknar vi spelare helt enkelt. Deffensiva mittfältare (Arteta/Flamini) har vi rent nummermässigt men skulle vara väldigt bra ifall vi kan höja kvalitén. Därav att det får titeln "lyxvärvning" av mig.

Campbell (ytter) har fart. I mina ögon är så behöver inte yttern spela en större roll utan bra att ha som joker och rotationsspelare. Han har mycket fart under fötterna och till skillnad från Vela lär inte Campbell kräva att ha en framträdande roll om man nu ens ska ha en 6e(!) ytter. Har inte vi förövrigt alltid en vidareförsäljningsklausul som ger oss 25% (ibland mer) på ungdomsproffsen som vi skickar ut i världen? Kommer ihåg att vi hade 50% på Bentley där vi fick £7m för Bentley när Tottenham köpte honom.

You win some, you draw some

Bild för Raven

Vad tror du om ryktet Davidsson och Mannen

om att Barca funderar på att släppa Fabrigas.

Skulle det kunna vara ett välkommet tillskott

till dagens trupp och göra om någon befintlig

spelare till DM.

Tänker speciellt på Jack som annars enligt mig

kan få svårt att slå sig in?

Hans spelstil kan ju klart passa till den positionen.

 

En sista fråga då, din absoluta våtaste drömvärvning 

som ändå får ses som realistisk.

Bild för Davidsson och Mannen

Egentligen är inte Fabregas vad vi behöver, men det var å andra sidan inte Özil heller. Och det köpet är det väl ingen som ondgör sig över idag, eller hur. Sedan kan man vända på det och säga att en världsklasspelare som Fabregas är välkommen oavsett position och att det är upp till managern att få in all kompetens på bästa sätt. Dessutom har Fabregas spelat som falsk 9:a både i spanska landslaget och i barca, inte helt utan framgång. Och när han varvädes till Arsenal så var han både skyttekung i ungdomslandslaget och striker. Så atte...

Sedan tror jag, tyvärr, inte på Wilshere som defensiv mittfältare. Han har helt enkelt inte de kompetenserna utan helt andra. Tror i varje fall jag. Däremot tycker jag han fungerade bra som lite långsam inverted winger på högerkanten i höstas.

Ojojoj. Hetaste trömvärvningen... Utifrån vad vi behöver och vad som kan vara realistiskt så säger jag nog Cavani från PSG eller Martinez från Bayern. Båda värlsklass och både versatila.

Bild för Dixon

Visst ska vi njuta!!!!

Håller med dig helt och hållet, min käre D&M! Sedan ska vi, precis som du skriver, smida medan järnet är varmt. Helt uppenbart finns det positioner som behöver förstärkas. Mittbackslåset behöver avlastning, Arteta blir inte bättre och snabbare, framåt MÅSTE Giroud få avlastning/konkurrens. Konkurrens sporrar och tvingar fram ökade insatser av spelarna. Som det är nu så startar Giroud match efter match oavsett fysiskt/mentalt slitage.

Diaby, ja du, det är en historia i sig. Är fullständigt övertygad om att han kommer att vara skadad/ ej tillgänglig minst halva nästa säsong. I vanlig ordning. Varför skulle nästa säsong plötsligt vara ett undantag? Mannen som ensam skulle kunna hålla ett helt rehabcenter i gång som forskningsobjekt...

Det är mycket möjligt, ja, kanske t.o.m troligt att han kommer att finnas tillgänglig för spel när ligan drar i gång, men ge honom en eller ett par matcher så...Knä? Baksida lår? Fotledsskada? Feel free to choose...

Nej, Arsenal, gör inte om tidigare tillkortakommanden. Agera. Kraftfullt och med reell intention. Visa England och övriga fotbollseuropa att vi är en VERKLIG aktör att räkna med. Skippa sagostunderna med Gazidis, låt Sickan fingra lite på Kroenkes Franz Jäeger, show us the money! 

Vi har Englands kanske snyggaste arena, vi har även de högsta biljettpriserna, vi har läktare fyllda av fotbollsturister som snällt sitter tysta och tar sina mobilfoton.

Visa nu muskler, mål och mening. Visa alla fans världen över att titeltorkans slut bara är början på något nytt, fantastiskt. Ge oss en underbar försäsong, med klassvärvningar som direkt höjer startelvans slagkraft. Ge oss en trupp som står tiden ut. Som på allvar kan hota IFK Shejky och Rubel BOIS.

Låt FA-titeln bli en signal till mobilisering, till putsade, blänkande kanoner som gör vårt Emirates till den rödvita fästning den förtjänar att vara!!! COYG!!!!!!

Bild för Davidsson och Mannen

Håller helt med dig, både gällande vilka positioner som behövs förstärkas och kring den gode Diaby. Brrr. Det är deppigt för honom, men vi är en professionell storindustri på absolut elitnivå, vi kan inte ägna oss åt välgörenhet riktigt i den stora utsträckning som Diaby-omhändertagande innebär.

"Nej, Arsenal, gör inte om tidigare tillkortakommanden. Agera. Kraftfullt och med reell intention. Visa England och övriga fotbollseuropa att vi är en VERKLIG aktör att räkna med. Skippa sagostunderna med Gazidis, låt Sickan fingra lite på Kroenkes Franz Jäeger, show us the money! Vi har Englands kanske snyggaste arena, vi har även de högsta biljettpriserna, vi har läktare fyllda av fotbollsturister som snällt sitter tysta och tar sina mobilfoton.

Visa nu muskler, mål och mening. Visa alla fans världen över att titeltorkans slut bara är början på något nytt, fantastiskt. Ge oss en underbar försäsong, med klassvärvningar som direkt höjer startelvans slagkraft. Ge oss en trupp som står tiden ut. Som på allvar kan hota IFK Shejky och Rubel BOIS." +1 som kidsen säger!

 

Bild för Kaj Poikela

Vi får väl se vad som händer med Diaby. 
Är fortfarande lite glad över att Wenger inte lyssnade på alla som ville göra sig av med Ramsey.

Det här är Diabys sista chans i Arsenalkarriären eftersom hans kontrakt väl går ut? Jag skulle då inte neka att ge honom den. Hoppas också han tar den. 

Det blir en spännande sommar. Nya Puma-tröjor och nya spelare. 

Bild för André Johansson

Diaby for the president! Dock kan det bli ett land med många sår...

The biggest of games,the biggest of names. Its Henry

Bild för Kaj Poikela

Arsenal har varit en nation med många sår men i lördags syddes en hel del av dem ihop. Diaby får väl representera rehabiliteringen. 

:-)

Bild för Davidsson och Mannen

A-C och André Johansson// Jag håller med dig, A-C, om att vi skall vara glada över att Wenger var så envis som han var rörande Ramsey, vilket även har gällt andra tämligen utskällda spelare genom åren. Men med Diaby känner jag liksom att det är en annan sak. För jag tycker att han inte bara varit nästan provocerande skadebenägen. Han har också, under många, många år, varit högst medioker när han väl har spelat de 6-7 matcherna innan nästa skada kickat in.

Tänk så bra spelare Wenger faktiskt hade kunnat köpa om han givit upp Diaby för fem år sedan och dessutom hade vi sluppit ha en ständigt outnytjbar (heter det så?) position i truppen. Jag kan nästan bara komma på en bra match jag sett Diaby göra, den måste ha varit mot foolsen någon ligastart (var det förr-förra säsongen?) och jag tycker mest han fuskar i defensiven, drar ned tempot och har svårt att ge ifrån sig bollen i tid. Typ.

Bild för zimzon

Här kan man ju inte läsa kommentarerna utan att flyga i taket. Diaby är för dålig. Punkt. Diaby är ingen DM. Punkt.

Twitter: @zimzon80

Bild för Kaj Poikela

Jag tror att han kommer att få speltid och skulle bli så otroligt glad för hans skull om det till slut blev något av hans karriär. En osannolik Buster-saga. 

Sämre saker kan man hoppas på, antar jag.

Bild för zimzon

Jag hoppas att Ryo slår igenom nästa år tillsammans med Olsson och van Persies grabb, som blir vår värvning i fönstret. De här grabbarna skjuter hem alla titlar vi är med och kampas om.

Eller så vill jag att vi gör nånting realistiskt och ordentligt. Vi måste våga rida vidare på den här titeln, annars blir den menlös. Vi måste sluta vara blödiga, sluta bedriva någon social verksamhet. Vi ska satsa på spelare med hög kvalitet och krydda det med spelare med hunger och det förhatliga ordet "potential". Om man skulle använda mätetal för "potential" och sätta en skala 1-100 så är det tvärr så att Diaby, redan innan han anlände till oss, låg runt 10-15. Sånna spelare ska man inte beblanda sig. Skulle han däremot inte varit så galet skadebenägen skulle han hamna på runt 45.

Twitter: @zimzon80

Bild för Kaj Poikela

Det finns antagligen en anledning till att Wenger stått ut med Diaby. Och det är inte för att Wenger skulle vara särskilt hygglig mot just honom. Det är för att han är så sjukt bra. De han inte tror på skeppar han, det vet vi; de han tror lite på ser han till att hålla en reservdörr tillbaka för, som med Vela.

Chansen kanske är liten att Diaby lyckas, vad vet jag, men om Wenger anser att den är värd att hoppas på så vore det arrogant av mig att tro att jag skulle veta bättre än honom. Vi fick ut något av Ramsey till slut, trots alla förståsejpåare, så man vet aldrig. 

Bild för zimzon

Där går vi isär. Eller kanske inte. Jag tror ju inte heller att du vet bättre än Wenger, däremot så tror jag att jag vet bättre än Wenger. Det kan man kalla arrogans det.

Man har ju läst flertalet gånger att Diaby är Wengers favoritspelare. Att Wenger tycker att han besitter massa saker som jag då aldrig sett. Men så är jag ju inte med ute på Colney heller. Ramseys utveckling var de inte många som såg. Jag har inte tillhört de som kritiserat Ramsey speciellt högljutt, tycker alltid han varit bra på att ta massa skitjobb och iaf kämpa på. Sån premierar jag. Men jag vet inte om man kan jämföra att ha tålamod med en 21-22 åring jämfört med en 28-åring som fortfarande inte bevisat speciellt mkt. Ramsey hade fler bra matcher innan sitt benbrott än vad Diaby haft under sin karriär.

Det är lätt att dra upp Ramsey som ett exempel då ingen, förutom AW då, kunnat se hans utveckling. Listan kan däremot göras lång på spelare som fått mkt förtroende men inte lyckats speciellt bra under Wengers styre. Men de är också ointressant.

Man ska spela för att man är värd det och inte för att det är synd om en.

Twitter: @zimzon80

Bild för Kaj Poikela

Åh, inte bara Ramsey. Vem trodde att Kos skulle bli en sådan klippa? Och ärligt talat tycker jag att han gjorde rätt som väntade på Rosicky också.

Jag aktar mig givetvis för att tro att jag skulle veta bättre än dig, men så mycket har jag sett av Diabys egenskaper att även om ingen annan gör det så förstår jag vad Wenger hoppas på. 

Bild för Davidsson och Mannen

Zimzon och A-C// När D&M:n är borta dansar mästerkommentatorerna på bordet. Och ja, jag beundrar och respekterar A-C:s referens till Ramsey och den vackra syn på Diaby/Wengers tro på spelaren. Tummen upp på alla sätt och vis för det fina i ditt resemang, A-C.

Men min åsikt lutar nog mer åt den mer cyniske (?) Zimzons i detta fall. Dels för att Diaby, som Zimzon är inne på, inte är någon DM utan en box-to-box vilket vi har tretton på dussinet i Arsenal. Dels för att Wengers tilltro inte riktigt står i proportion till vad Diaby visat potential till, men framför allt för att Diaby, även när han varit frisk och i form, inte visat mer än slöhet i det defensiva arbetet och en på tok för stor tilltro till sin egen bollhantering.

Men det är ju bara vad jag tycker...

EDIT: Stort stinkande minus till Zimzons, på gränsen till vemjeliga, inköp-av-van-Persies-barn-inflik. Kul men synnerligen obehagligt.

Bild för zimzon

Ber om ursäkt för den men den är ganska aktuell. Senaste veckan har man kunnat läsa att AFC och United slåss om pöjkens tumavtryck på kontrakt. De var bara därför den dök upp i skallen.

Twitter: @zimzon80

Bild för Kaj Poikela

Det intressanta i den här mittfältsdebatten är hur ofta Wenger kommer att använda sig av sin nya - och så här långt framgångsrika - plan B. Alltså att gå över till 4-4-2. Så länge vi har Ramsey hel skulle en skadefri Diaby vara ett utmärkt val bredvid Aaron, alltså när vi jagar mål och har bytt in en andra anfallare. Dessutom vill jag ha in hans längd och teknik på planen oavsett spelsystem. Hur som helst har jag ingen aning var han står i augusti. Men jag hoppas han slår mig med häpnad.

Bild för Davidsson och Mannen

A-C// Jag hoppas också att han slår mig med häpnad (och visar att jag -mot alla odds- har fel). Precis som att jag någonstans hoppas att även Vermaelen, Arteta och tja... den där lille Ryo visar mig ha fel. Men jag tror inte det händer. Men hoppas!