Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Davidsson & Mannen

Fyrkantiga klossar i runda hål

Davidsson och Mannen – tor 31 aug 2023 kl 08:48

Det har känts så bra under så lång tid nu. Inte bara av att vi som klubb gjort så mycket rätt på fotbollsplanen och i tabellen, att Edu, Arteta och Garlick gjort så mycket rätt på spelarmarknaden eller att Arteta lyckats föra laget och klubben närmare supportrarna och supportrarna närmare laget och klubben. Borta har hatet varit, glåporden mot de för stunden utpekade syndabockarna och borta har även skyttegravskriget mellan fansgrupperingarna varit. Ni minns alla Wenger Outs vs.

Läs mer

Stranger in a Strange Land

Davidsson och Mannen – tis 22 aug 2023 kl 16:03

Förra gången Arsenal spelade på Selhurst Park var jag där med sonen Henry. Saliba, Jesus och Zinchenko skulle alla strax göra ligadebut för Arsenal och jag och Henry värmde upp med underbar allsång på en av bortapubarna precis som en skall göra. Det var helt underbart och den enda lilla haken var att vi hade platser på neutral läktarplats, just bredvid bortasupportrarna, vilket vi innan match tyckte var bra men som vi sedan förstod medförde en ansenlig utmaning.

Läs mer

Killing Is My Business…and Business Is Sh-t!

Davidsson och Mannen – fre 18 aug 2023 kl 12:20

Det kan väl inte finnas en endaste liten kotte i hela granskogen, i varje fall inte någon dinglandes i västvärldens. Ingen som du eller jag hänger och svajar med och i varje fall inte någon som spenderar sina lördagseftermiddagar, plus minus några dagar i veckan, med att göra det vi gör. Ingen lär väl ha missat. Ingen bolleksintresserad öbo med njurpaj mellan tänderna, te-missfärgade gaddar och inte heller någon med minsta lilla koll på fotbollstransfers. Ingen är i famlande ovetskap och inte någon kan påstå att det inte gick att få koll. Vi vet. Alla vet.

Läs mer

What Are We Smoking?

Davidsson och Mannen – tor 10 aug 2023 kl 10:36

Ni vet ju alla hur det var i våras. Vi ledde ligan i ungefär tretusen omgångar, var enligt experterna klara ligasegrare redan i februari och vi hade allt i våra egna händer. Vi spelade underbar fotboll, Arteta hade fått tillbaka fansen på sin sida och varje match på Emirates var som en euforisk karnevalsdans utan en morgondags baksmälla att bekymra sig över. Sedan kom skadorna. Vi gick vilse i Europa League och plötsligt föll vi ihop, om inte som ett korthus så ändock med avsevärd tydlighet. Vi föll och shitty fortsatte springa.

Läs mer