Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Davidsson & Mannen

Ett lag att älska

Davidsson och Mannen – mån 29 jun 2015 kl 10:53

Jag är högst medveten om att detta är en blogg som bör innehålla Arsenalrelaterade texter, men idag tänker jag hålla mig utanför bloggens primära ämne och jag kommer till och med att lämna seniorfotbollen för den ungdomligare varianten. För jag kan inte låta bli att skriva några rader om det pågående europamästerskapet för herrar under 21 år, det så kallade U21-EM:et.

Läs mer

Magen är själens spegel

Davidsson och Mannen – mån 22 jun 2015 kl 07:42

Utan att lämna den arsenalska bloggboxen allt för mycket och med allt för grova över- eller klavertramp, har jag tidigare berättat om hur en medarbetare på till en kamrat en gång i tiden hade satt upp ett pubeshår i en av deras arbetsplats toaletters tak. Och att detta pubeshår, av naturliga orsaker, endast kunde ses av den del av personalen som uträttade sina mer enkla behov ståendes.

Läs mer

Vägval: Anfall

Davidsson och Mannen – tis 16 jun 2015 kl 08:25

Som du förhoppningsvis vet har jag redan betat av mina inköps- och önskelistor rörande det centrala mittfältet och De Bakre Fem och jag har spekulerat friskt i både vilka av nåvarande spelare som kommer eller bör lämna oss för att ge plats åt andra men också vilka dessa andra skulle kunna vara. Turen har nu kommit till anfallstrions platser och här är det, till skillnad från de tidigare nämnda truppdelarna, tämligen vidöppet både för spekulationer och potentiella uppgraderingar.

Läs mer

Avskedslista: Anfall

Davidsson och Mannen – tis 9 jun 2015 kl 07:54

Om jag hade velat vara konsekvent och i varje fall det minsta trovärdig skulle jag nu vara i farten med att skriva en inköpslista för anfallet, precis som jag har gjort för det centrala mittfältet och The Back Five.

Läs mer

En ovan känsla av lugn och harmoni

Davidsson och Mannen – mån 1 jun 2015 kl 11:05

Jag är den förste att erkänna att jag inte alltid producerar texter som vittnar om ett relationellt fundament av guld och gröna skogar. Mitt arsenaliserande har liksom aldrig vilat på vetskapen om att morgondagen kommer att vara bättre än gårdagen och den moderna fotbollens så kallade utveckling har heller aldrig förmedlat att så vore aktuellt att göra. Under mina år som följare till klubben har jag fått se en enorm uppgång följt av ett, kanske inte lika dramatiskt men ändock, påtagligt fall.

Läs mer