Medlemmar: 6089 st.
Visa menyn

Davidsson & Mannen

Tack för denna säsong

Davidsson och Mannen – tis 21 jul 2015 kl 09:36

Nu är det sommar och säsongen 2014/2015 är för länge sedan över. Jag har avlagt ännu ett år som bloggare på Arsenal Sweden, jag har producerat nittionio blogginlägg, vilket i och för sig skulle kunna anses vara allt för få för en bloggare på en plattform som Arsenal Sweden, men är ändå ganska nöjd över det jag utfört. Inför säsongen begravde jag The Headmasters Ritual-serien, där jag tidigare, efter varje spelad match, skrev om matchen och betygsatte spelare, Wenger, domare, Anfields publik och insekter, min egen insats eller vad jag nu ansåg vara relevant att betygsätta.

Läs mer

Ivan Drago

Davidsson och Mannen – ons 15 jul 2015 kl 08:46

Jag vet att många av er läsare inte ens var födda då, att många var det men inte fick vara vakna så sent och då allra minst fick se filmer med femton år som nedre åldersgräns för tittande. Om sanningen väl skall fram så fick inte heller jag det, men när jag några år senare hade åldern inne och hade rätt polare med rätt storebrorsor som hade rätt VHS-filmer, så såg jag till att ta chansen när jag fick den. Chansen att stifta bekantskap med en av tidernas mest utmejslade karikatyrer men ändå på något sätt användbara schablon, den sovjetiske boxaren Ivan Drago.

Läs mer

Transfertankar i fart

Davidsson och Mannen – fre 10 jul 2015 kl 15:05

Jag skall väl inte slå mig för bröstet och hävda att jag jobbat ihjäl mig på bloggfronten den senaste tiden, att alla arsenalrelaterade tankar som ständigt mals i min invärtes kvarn har satts på pränt och att jag har kaskaderat nyheter, åsikter eller insikter på löpande band denna försommar. Nej, att påstå något sådant vore väl att, om inte ljuga så i varje fall, överdriva betänkligt och jag skyller på min arbetssituation adderat till en familj som behöver den fjärdedel som jag innebär.

Läs mer

Slap Shot

Davidsson och Mannen – mån 6 jul 2015 kl 11:14

När jag var ung var jag oerhört intresserad av hockey. Inte så mycket den lokala eller den inhemska ishockeyn, utan den som spelades på andra sidan Atlanten, den kanadensiska och amerikanska, den som spelades i The National Hockey League. Jag prenumererade på en uppsjö hockeytidningar som pumpade fram multikolorerade bilder på hockeykrigare i starkaste strålkastarljuset och jag trollbands av dessa uppumpade gladiatorer men framför allt av all den statistik som omgav spelarna i NHL.

Läs mer