Medlemmar: 7686 st.
Visa menyn

En resa från A till Ö. Eller från Southampton hemma till Stoke borta.

Davidsson och Mannen
tor 4 dec 2014 kl 08:43

Igår tog Arsenal emot Southampton hemma på Emirates i en match som skulle visa om våra segrar mot Dortmund och West Brom respektive Southamptons förlust mot Manchester City var trendbrott eller undantag som bekräftade regler. Arsenals tunga säsongsinledning och frånvarande av fungerande spel skulle vridas tillbaka till en segersvit på tre matcher, vilket då skulle kunna göra vinnandet till en god vana på väg tillbaka till toppen. En ligatopp där Southampton både inför och efter matchen fortfarande ligger trea i väntan på att Manchester United och förhoppningsvis även Arsenal får upp farten.

Med oss in i matchen hade vi även det faktum att vi ännu inte lyckats besegra ett lag på tabellens övre halva och med oss hade vi också en ständig oro för fler skador på bärande spelare i viktiga positioner. Ni vet ju redan hur det gick, Arsenal tog sina/våra tre poäng men det med ett så kallat nödrop när Ramsey, vilken i övrigt återigen var tämligen slätstruken, passade snett inåt bakåt till en fritt stående Sanchez, vilken inte heller gjorde sin bästa match igår, bredsidade in bollen bakom en Forster som, precis som många andra målvakter som gästar Emirates, höll på att göra sin säsongens match. Men vi vann sent om sidor faktiskt mot ett lag på tabellens övre halva.

Nu var Forster väldigt bra, men jag måste också tilläga att Arsenal inte visade så mycket spets som man kunde hoppas på. Sanchez sprang förvisso oerhört mycket utan boll, men blev aldrig riktigt vän med den igår. Welbeck var tröttkörd och tafflig med bollen och en kille som Ramsey jobbade och slet för att få ordning på sin bollrelation, men spelade på tok för omständligt för att vara till direkt nytta för laget. Gårdagens ljuspunkter var, bortsett från resultatet och att vi spelade 4-2-3-1, vilket verkar vara ett spelsystem som spelarna faktiskt begriper, Oxlade-Chamberlains energi och rusher, Girouds både pigga och fastlåsande inhopp och säkerheten i försvaret som infinner sig när Mertesacker har en mittback bredvid sig, och det hade han i Koscielny som inte bara var rörlig och observant, utan också, i princip, 100%-ig i sitt närkampspel.

Gårdagens frågetecken måste sättas bakom Wengers byte av Oxlade-Chamberlain samtidigt som både Cazorla, Ramsey, Sanchez och Welbeck knappt kunde jogga hem när vi förlorat bollen. Vidare att Podolski bara fick tio spelminuter och att Rosicky ännu inte en gång fick en enda. Särskilt märkligt är detta utifrån ovan nämnda spelares knägång, vilket inte bara kunde kostat oss oerhört viktiga poäng utan också är öppet mål för skadedjävulen att skjuta in sig på. Märkliga prioriteringar och avvägningar av Wenger.

Från Southamptons insats vill jag nog mest ta med Wanyama som i och för sig borde fått två gula kort, men som gärna får ha röd tröja med vita ärmar när detta år har gått över och blivit 2015. Wanyama är kanske inte världens mest mångfasetterade spelare och inte världens mest underhållande, men som han skavde ned både Sanchez, Ramsey och delvis även Cazorlas bollinnehavs betydelse, var ett skolboksexempel på hur en defensiv mittfältare skall arbeta. Inte alltid vackert, men oerhört viktigt för ett lag och framför allt ett lag som Arsenal…

Det ser inte mycket ut för världen, men det är ett herrans oväsen precis hela tiden. Bild: Manu-Mats.

Men denna text hade inte varit en resa från Southampton hemma till Stoke borta om jag inte hade lämnat gårdagen för att blicka fram emot lördagens möte på Brittania Stadium i Stoke. Stoke som i tisdags bara var De Gea ifrån att knipa poäng mot Manchester United på Old Trafford, vilket utifrån Arsenals resultat mot nämnda Manchesterlag skulle kunna ställa till visst huvudbry för oss. Utifrån motstånd, skadeläge och truppsammansättning hoppas jag på följande startelva:

Martinez
Bellerin – Mertesacker – Chambers – Gibbs
Flamini – Rosicky – Cazorla
Oxlade-Chamberlain – Giroud – Podolski

The Back Five: Martinez var strålande igår och är närmast självklar på lördag oavsett om Szczesny är spelbar eller inte. Koscielny lär, om vi skall kunna använda honom under julens täta matchande, behöva vila och får därmed ge plats för Chambers som går in i mitten och lämnar plats för truppens Jesus, (en som alla talar om, men ytterst få har sett) Bellerin. Monreal var helt okej igår, men om Gibbs är redo för spel borde han gå före.

Mittfältet: I brist på defensiv mittfältare får Flamini ta det ansvaret och han bör göra det bredvid en annan omtalad men sällan sedd spelare, Rosicky, vilken under hösten varit bra och viktig för sitt landslag men ändå nedtryckt i Wengers frysbox. Det måste bli ändring på det, om inte annat för att ge Ramsey vila och chans att komma tillbaka i god form på ett lämpligt sätt. I brist på alternativ chansar jag med Cazorla som nummer 10.

Anfall: Här finns det både grejer att röra om med och skäl att göra det. För eftersom Welbeck och Sanchez nu verkar bara millimeter från utbrändhet måste båda dessa starta på bänken och eftersom både Podolski och Giroud i olika omfattningar gjorde lovande inhopp i går, bör dessa två starta på lördag. Och för att väga upp storlek med fart är Oxlade-Chamberlain självklar till höger. Ett alternativ vore att låta AOC ta över Cazorlas centrala mittfältsplats och släppa in Campbell till höger. Fast det vore väl en allt för crazy tanke, eller hur Wenger?

Matchen: Ja, vad skall man säga om Stoke borta? Och vad är inte redan sagt om Stoke borta? Nu talas det om Stoke som ett annat Stoke än det vi minns och Nye Messi är alltid Nye Messi, men tittar du på deras startelva mot Manu så finner du en backlinje med 186 cm, 188 cm, 191 cm, 180 cm och du finner ett mittfältsblock bestående av 2x190 cm varav i varje fall fyra av dessa är knökfylda med både hårdhet och elakhet på gränsen till potentiell brutalitet. Det Nya Stoke är nog främst att se som de offensiva fyra där nämnde Messi, Bojan Krkic, nu faktiskt kommit igång riktigt ordentligt. Och i mål har de Asmir Begovic som är minst lika bra som Southamptons Fraser Forster.

Så ja, vi är fortfarande piskade att vinna, vi är fortfarande i skriande behov av trepoängare och vi har fortfarande fantastiskt många poäng att ta igen på våra potentiella duellanter om platserna 2-4. Liverpool tar emot Sunderland samtidigt som vår match, spurs (jaja jag vet, du får ta begreppet duellanter med en nypa salt här) gästas av Palace och City möter Everton på lördag kväll. Vidare spelar West Ham hemma mot Swansea under söndagen medan Manchester United åker till Southampton och möter gårdagens något nednötta Saints på måndag. Vi kan inte annat göra, än att göra det vi haft så oerhört svårt för under säsongens inledning, men nu lyckats med i de tre senaste matcherna. Vinna. Gör det Arsenal, vinn på lördag. COYG!

Kommentarer

Bild för Alberto Haglund

Underbar läsning precis som vanligt. Var oerhört roligt att se Martinez igår och att se honom så självklar och säker i luftrummet. Men jag kan bara inte förstå hur AW drar sig för att spela med Podolski. Samma med Rosicky, de är båda spelare som helt kan ändra giftet till det dödliga. Stoke på lördag ger mig bara hemska vibbar, precis som Stoke borta alltid gör. Men dock så tror jag att vi har fått ett litet trendbrott där vi nog börjar hitta hem igen i tabellen.

 

Tack för en härlig läsning!

Once a gunner // Always a gunner.

Bild för André Johansson

Fin läsning DM.  Jag håller med ovanstående om att Martinez visar pondus som om han inte gjort annat än att spela PL. Vår kära polack kanske ska passa sig eller framförallt min kära landsman Ospina? 

Sen tycker jag verkligen synd om oxen igår. Han kanske inte gjorde sin bästa match igår men förtjänade verkligen inte att bli utbyten. 

Sen måste verkligen Rosicky in i spelet. Fattar inte vad wenger vägrar, därför härligt när det sjungs "Super Tom" på läktaren. Vi fans ha minsann inte glömt honom. 

Welbeck gör det bra fram till att han kommer till boxen. Slarvar alldeles för mycket när han ska komma till avslut. 

The biggest of games,the biggest of names. Its Henry

Bild för Ola Svärd

Ja tur man såg matchen innan man läste. Av din text kan man nästan andas att vi gör en dålig match mot ett topplag. Tycker det finns vissa saker att ta upp men i det stora hela var det ju en grymt bra insats. Kanske att vi kunde tryckt på lite mer men tålamod är oxå viktigt. Dessa ett-noll segrar är de skönaste. Soton tilläts inte skapa mycket framåt - Flamini bra broms där. Ramsey söker form men till slut är det ända han som står för assen. Bra av AW att inte byta ut.

Stoke spelar väl lite annorlunda numer, en hel del bollar går faktiskt efter backen. Beror på om Crouch spelar eller ej. Lär dock bli svintufft hursomhelst. Synd om Wellbeck som är inblandad i så mycket men ibland känns det som att han krånglar till saker i egna lägena. Behöver lite för många chanser för att göra mål.

Slutligen ska KOS spela mot Stoke. Han kan vila mot Gala. Har klagat en del på Chambers som HB tidigare men han gör det bra (helt ok) senaste tre matcherna.

Ska vi förstärka med en DM vilket jag hoppas, så hoppas jag oxå att det blir en bättre spelare än Wanyama. Klart duglig men knappt bättre än Arteta/Fla.

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för Davidsson och Mannen

Rmmjr87// Stort tack för superlativen! Och visst var det kul att se Martinez som, om inte annat, lär ha tystat ryktena om att vi skulle vara ute efter Peter Cech, för just nu känns det som om vi, om ett par veckor kommer att ha tre målvakter som faktiskt konkurrerar om förstaplatsen. Detta faktum måste också fungera som ett visst mått av beröm till Wenger som tidigare sades var småkass på just målvakter. Nu har han format Szczesny, Fabianski,  Mannone (jag tycker fortfarande att han räknas) och till dessa även Martinez.

Sedan kan å andra sidan kritik falla (och den fäller vi) över Wenger för hur lite han använder Podolski och att han inte alls använder Rosicky vilka båda är utmärkta rotationsspelare eller som du säger ”ändra giftet till det dödliga” (snyggt!). Och ja, Stoke ger, vad Sparky än må säga, fortarande högst osköna vibbar!

André Johansson// Tack så mycket, värmande och härligt med så snälla ord! Och jag håller även jag med om Martinez och, som jag var inne på ovan, så tycker jag att vi, om Martinez fortsätter så här, har tre oerhört potenta målvakter. Såg ifjol ett par matcher då Martinez stod för Sheffield United och då var han oerhört lovande, lite som Szczesny var i Brentford även om Szczesny både fick mer uppmärksamhet och fler matcher. (Har för mig att Martinez hade ett par fd. EPL-målvakter att konkurera med i Blades. )

Vidare håller jag helt med dig både gällande bytet av AOC och kring Super Tom, medan jag känner att Welbeck var avsevärt bättre mot West Bromwich än vad han var igår, för igår tyckte jag att han kändes oerhört trött, seg och trög. Behöver vila?

T.A//Ja det har du nog rätt i, den andas inte oerhört positivism. Min spontana tanke är att textens vinkling grundar sig i att jag kände och känner att vi var bra defensivt men borde varit oerhört mycket mer farliga framåt. Att Soton saknade viktige Schneiderlin, förlorade ett par spelare till på vägen för att sedan avsluta matchen med endast 10 man och att vi därför borde vunnit med bredare marginal. Sedan håller jag (även om det säkert framstår som att jag talar emot mig själv) med dig om att 1-0-vinster ofta är underbart sköna, särskilt om de är orättvisa. Och det är kanske här det klämmer, att vår seger inte alls var orättvis utan egentligen borde varit mer klar, med större siffror och med bättre utdelning.

Det är ju lite ironiskt att två tröttkörda spelare som Ramsey (kanske mest formsvag) och Sanchez är de som avgör matchen. Jag vill vila dem båda mot Stoke, Ramsey för att han behöver få den bänkboost som tillsammans med centraliseringen tagit Cazorla till bättre form och Sanchez eftersom jag är rätt att han är på gränsen till utmattning, skada eller mental genomklappning. Fatigue, som Wenger brukar tala om.

Jag gillar Flamini, det har vi talat om tidigare, men hur mycket jag än gillar honom, så tycker jag Wanyama är bättre. Jag ser gärna en än bättre spelare än Wanyama, men utifrån att Wenger, sedan Gilberto, Vieira och Petit, konstant nedvärderat just denna position i sin transferstrategi, vågar jag inte hoppas på bättre utan nöjer mig gladeligen med Wanyama. (Såg du Celtics CL-spel mot barca för några år sedan? Han var lysande då!)

Bild för Farbror Frej

Britannia är inte alls den borg längre som när Pulis styrde med järnhand. Under årets säsong har Stoke varit ett bättre bortalag än hemmalag hittills. Hemma: VVOFFF. Borta: VVOOFFFF.
Och då har de två senaste matcherna varit hedersamma bortaförluster mot ManU och Liverpool.

Bild för Farbror Frej

Hemma har dem förlorat mot Burnley, Leicester och Villa.

Bild för Woody

Nja håller inte med om att AOC ska ha speltid. Ynglingen är snabb och vältränad, icke mer. Här måste speluppfattning, blick och allt det där tillkomma. Martinez är en säker njutning i all sin orutin. Agerar som en 34-åring. Welbeck är för kass. Giroud och Podolski ska definitivt spela mot brunkStoke, här finns hunger. I Podolskis fall inte bara hunger. Killen får hela tiden saker att hända. Ska han bänkas får han i så fall visa upp sin oförmåga, något jag sällan sett. Jämför man med t ex Ramsey som match efter match får alibijogga blir det pinsamt orättvist. Ser man i stort på Arsenal saknas mönsterbrytaren. Den som gör något oväntat för motståndarna. Idag är det lika lätt att läsa av Arsenal som det är att stänga av Tvn då Carolina Kluft är där, eller Bert Karlsson. Andrea Pirlo välkomnas således till N5 i Januari. Hursomhelst en positiv trend. Rock on !

Bild för Fredde

Ramsey har ett fall framåt just nu, han är inte bra. Men innan så gjorde han mer skada än nytta på planen. Nu har han endå att börja springa igen och uppfyller endå någon form av funktion. Han är inte bra men han förstör inte spelet helt och hållet som han gjorde innan Dortmund matchen.

Stoke borta, där ska vi ha bästa möjliga lag enligt mig. Det innebär att Koscielny, Sanchez & Giroud spelar. Vi kan ta vilan mot Gala borta där vi redan är klara. Jag vet att Stoke inte är samma hemmalag som dom en gång var men den inavlade Stoke-publiken ser det här som årets match och kommer pumpa upp stämningen. Welbeck är bedrövlig, han har inte styrkan eller rörelsen som krävs för att spela ensam anfallare. När vi får in Giroud eller Sanchez så ser spelet genast lite vassare ut. Welbeck känns i dagsläget som en ny Bendtner, en kille som plockar ut en hög lön och kan inte motsvara det på planen. Han kan bli bra men har en lång bit kvar.

You win some, you draw some

Bild för Valter Ardin

Tack åter igen! 

Det fanns en stor tomhet när du var borta från bloggen!

Jag har fått slut på alla ord när det gäller arsenal, så jag håller mig från det och hyllar istället dig för din fantastiska Jesus-referens som fick mig att skratta högt när jag satt på dass och läste detta.
Flickvännen undrade självfallet vad fan jag sysslade med.

Tack! 

Bild för Tommy

Det är dumt att underkänna ett lag som vinner och håller nollan men den enda som var BRA (inte bara godkänd) igår var Chambers. Jag förstår inte alls vad Wenger menar när han påstår att Chambers är mittback.

Bild för Adamberg

Man får vara glad när vi vinner fast vi inte spelar effektivt. Men det är märkligt vad Wenger blivit gåtfull statisk och väldigt svårt att förstå. Som du påpekar fryser ned spelare som är på väg bort snart. En sak om Poldi och Roscisky varit medelmåttiga men båda dessa är några som verkligen ofta tillför saker och kan lasta av andra spelare. Tror att Roscisky skulle vara kung i vilket lag som helst på den undre halvan av P-League

Adam

Bild för Tomas Horvatic

Det är för mycket negativa ord kring vårt Arsenal i mitt tycke. Absolut så har vi inte spelat på topp, men nu gnälls det även när vi vinner??!! Vad är det? 3 raka segrar, 0 insläppta mål. Det är ju fantastiskt!
Vi är inte längre ett lag som springer i åttor runt motståndarna, fotbollen ser inte ut så längre. Alla lag är bättre i sin defensiv. Om ni såg matchen så stod Southampton med 11 man på egen planhalva 80% av matchen(typ) :) Finns det inga ytor så blir det oerhört svårspelat oavsett vilket lag som spelar.
Sen kan jag hålla med om att effektiviteten måste bli bättre. Det saknas lite till i sista tredjedelen, men hur som haver. Det ser bättre ut och vi vinner matcher igen.

Keep calm and love Gunners!! COYG :)

Om du inte kommer ihåg det har det aldrig hänt...

Bild för Davidsson och Mannen

Farbror Frej// Precis som du säger är Britannia inte längre den slutna inhägnad av ondska som väller över en och som automatiskt ger hemmalagets orcher övertaget. Kanske inte för dem, i relation till andra EPL-lag de förlorat mot, men jag säkert för oss i relation till dem. Att så fort Arsenal skall åka upp till Stoke så börjar rubrikerna banka fram skrämselpiskan. Typ.

Woody// Du gör inte det alltså. Du, då tycker vi olika du och jag i den här frågan. För jag känner lite att din beskrivning mer stämde överens med en annan löpstark yngling inköpt från Southampton, än med AOC. För jag tycker AOC är den mer tekniskt och spelbegåvade av dessa två, som har fler strängar på sin spelmässiga lyra och inte den där klassiska one-trick-monkey (vilket jag inte säger att den andre referenten är).

Martinez däremot, där är jag helt med dig och tycker som du att han utstålar mognad (mer än Szczesny?) han egentligen inte har åldern för. Och tack för din TV-referens, lika träffsäker som roande!

Freddee// Jag tycker nästan lite synd om Ramsey för han är, som du är inne på, inne i en period av både trögt som tämligen misslyckat sökande efter en forms som flytt. Han försöker och överjobbar något enormt men få så lite ut av det. Så kanske kan målpassningen i onsdags (och bänkningen på lördag) lyfta av lite av det ok han tagit på sig?

Och visst skall spelare vilas mot Galatasaray, men Stoke borta är en tickande bomb, en nitlott som väntar på att bli upplockad, och den måste vissa, redan nu nötta och överspelade, spelare skyddas emot. Jag förstår hur du tänker men grips lite av min rädsla som i relation till den rotationsbara trupp vi faktiskt har, rent offensivt, gör att jag tycker att vissa spelare skall vila medan andra få behövlig speltid.

ValleA7x// Wow, stort tack för berömmet! Och jag blir jätteglad av att läsa att det jag skriver är till nytta eller i varje fall till ett visst nöje!

Knekt// Jag tycker förvisso att Chambers är mittback (och håller då med Wenger!), men håller i övrigt med dig.

Platini// Jag tycker att de orättvisa vinsterna är de bästa och på andra plats kommer de oförtjänta, absolut. Och visst är det märkligt hur Wenger hanterar det faktum att han faktiskt, i varje fall på de offensiva platserna, har trupp nog att rotera med. Tidigare år har vi haft juniorer eller barn som alternativ, nu har vi vuxna och erfarna fullblodsproffs att sätta in, och då låter han bli att använda dem! För precis som du är inne på så skulle dessa platsa i merparten av våra ligagrannar.

Tomas Horvatic// Jag förstår hur du tänker och håller på ett plan med dig. Men jag struntar om vi springer åttor eller inte runt motståndarna, som jag nämnt så älskar jag de orättvisa vinsterna mot motstånd som är bättre än oss. Men Southampton? Med alla deras skador och spelandes med 10 man sista 10 minuterna, skall vi verkligen göra vågen inför en hårfin 1-0-vinst mot dem?

Så jag förstår att du är trött på gnället, jag är oerhört trött på mitt egna gnäll (och på den som jag blir i relation till laget jag älskar). Men jag vill se mer resultatmässigt, jag vill se utveckling och progress, inte detta Wengerska från höftenskjutande. Jag vill se oss som trygga, solida och med koll på läget. Och det Arsenal ser jag inte idag, det Arsenal saknar jag och det är den saknaden som gör mig så gnällig. Är du med mig där?

Bild för Alberto Haglund

Vilken ära för mig att du lade märke till mitt uttryck:) Petr Czech ska vi absolut inte ha, och jag tycker inte längre att Cavani är nödvändig heller, inte för de pengarna som kommer att krävas. En DM (både du och en defensiv mittfältare är att föredra) och är vad vi måste ha! Du har helt klart rätt, imponerande att han format tre målvakter "at the number one position" i PL och så Martinez på det. 

Sist vill jag ge en eloge till dig att du tar dig tid att noga svara på alla våra kommentarer. Det är det som skiljer de bra från de bästa bloggarna!

 

COYG!

Once a gunner // Always a gunner.

Bild för Tomas Horvatic

Davidsson och Mannen

Tycker absolut vi ska göra vågen för varje seger vi tar i nuläget :)
Jag är med dig på vad du skriver. Men det börjar se ljusare ut i mina ögon. Försvaret är stabilare med Kos tillbaka, mittfältet blir stabilare nu med 2 sittandes igen.(tack gode gud för den ändringen)
Tyvärr är det för många som saknar form, Alexis och Ox försöker men ensama går det inte. Det kommer sakta bli bättre, det är jag övertygad om! Obotlig optimist när det kommer till Arsenal. Gav inte upp hoppet ens vid 0-4 mot Chelsea förra året.

3 raka segrar ska vi salutera oavsett hur det såg/ser ut spelmässigt. För det är det som vi kan bygga vidare på. Stabilare försvarsspel så kommer det börja snurra på framåt också.

Keep the faith!!!

Om du inte kommer ihåg det har det aldrig hänt...

Bild för Davidsson och Mannen

Rnmjr87// Tsss… ära, jag vet inte jag… Jag tyckte det var en snygg formulering och det kräver sin berättigade uppmärksamhet! Allt annat hade varit försumlighet från min sida. Och ja, jag håller med dig angående både Czech (så kanske han stavar det?) och Cavani vilka förvisso är bra spelare men inte alls det vi i nuläget behöver. Nej in med en mittback som utmanar, sporrar och avlastar Mertesacker och Koscielny och –för bövulen- in med en DM av klass (så lovar D&M att stanna kvar).

Och kul att du uppmärksammar kommentatorssvaren, men gör inte alla bloggare det? För mig är det en självklarhet och på många sätt så lever ju bloggar ett liv mycket tack vare läsarnas kommentarer. Jag väcker kanske en tanke eller en fråga och så får det, förhoppningsvis, liv. Och en förutsättning för detta är dialogen (även om jag får erkänna att jag ibland inte hinner svara med en gång, vilket jag ber om ursäkt för).

Tomas Horvatic// Är helt med dig om att det ser avsevärt stabilare ut nu när vi har två mittbackar på mittbacksplatsen (häpp!) och verkligen när det gäller återgången till att ha två relativt sittande mittfältare. Hade vi haft en DM i världsklass hade vi kunnat offra en av dessa för mer offensiva uppgifter, men som truppen ser ut just nu så måste vi spela 4-2-3-1 eller 4-4-2 (såsom 4-2-2-2 eller 4-4-1-1) men absolut inte 4-1-4-1 vilket just bygger på en DM som både är tokbra med boll, men framför allt utan.

Jag håller också med dig angående spelarnas form och hoppas att du har rätt i din positivism och optimism. Sedan tror jag också att dessa tre raka segrar är moraliskt viktigt för laget. Att det egentligen inte spelar någon som helst roll hur det såg ut, så länge vi tog 3 x 3 poäng och att denna svit kan bli grunden till nästa steg, att utmana bättre lag än ett skadedrabbat Dortmund i, för stunden, fritt fall, ett West Brom som förvisso är hårt jobbande och inte utan omställningsspets men ändå är klart sämre än oss rent kvalitetsmässigt och ett Southampton vars verklighet så smått börjar komma ikapp dem. För Stoke och Newcastle skall vi bara slå och när vi gjort det så är vi förhoppningsvis redo för foolsen borta, och den matchen kommer att bli oerhört viktig inför det täta jul- och nyårsmatchandet. Och ja, jag jobbar med min Arsenaltro. Det har jag gjort i många år nu! :-)