Medlemmar: 8700 st.
Visa menyn

B.E.D.R.Ö.V.L.I.G.T.

Davidsson och Mannen
tis 1 sep 2015 kl 19:35

Nu har fönstret slagit igen för denna sommar. Det var öppet i två månader mellan förste juli och förste september, 18.00, engelsk tid vilket gav de engelska klubbarna 62 dagar på sig att, utifrån rådande ekonomiska, personella såväl som fotbollsmässiga förutsättningar, optimera sina respektive spelartrupper. Arsenal använde detta fönster till att göra sig av med ett stort antal spelare som inte längre ansågs hålla adekvat nivå samt låna ut ett ännu större antal spelare, för att dessa skulle få speltid i andra klubbar, fortsätta utvecklas och antingen höja sin kompetensnivå eller summan på sin prislapp.

Arsenal använde även fönstret för att handla in ett några spännande ungdomar till de ungdomslag som det senaste året genomgått en ansenlig utrensning, men även klubbens representationslag fick påfyllning. Av en spelare. En. Spelare. En. Enda. 1.

Du som läser den här bloggen vet om att jag egentligen är en stor följare och förespråkare av den linje som Wenger stakade ut inför arenabyggandet. Linjen där akademins produkter skall vara kärnan i representationslaget och att denna kärna skall kryddas med spelare av yttersta världsklass. Du vet också att jag ser oligarker, shejker och svågerpolitiker som piss, pest och senapsgas och du vet om att jag, ideologiskt, inte står speciellt långt ifrån Arsène Wenger. Men om jag skall rangordna eller bena upp var jag står, så står jag närmast klubben. Jag håller på Arsenal mer än jag håller på Wenger och framgång för klubben är för mig mångt mycket viktigare än att Wengers metoder ger oss den. Därför har jag med ganska stor oro sett hur detta fönster förvandlats från att vara ytterligare ett steg fram till, näst intill, två steg tillbaka.

För det finns mycket att säga om både Gary och Phil Neville och det finns mycket att säga om de grodor som hoppat ur dem både på plan och vid sidan om. Men jag måste erkänna att jag är benägen att hålla med den sistnämnde när han ansåg Wengers sätt att hantera spelartransfers, och Wengers Arsenal i relation till denna verksamhet, vara respektlöst. För det är precis så jag känner det. Wenger skall ha stor respekt för hans lotsande genom arenabyggandet men också för att han lyckades knyta Özil och Sanchez till klubben. Men när han sitter med ett lag som har så fina beståndsdelar och har så stora möjligheter, och ändå väljer att backa från de en och en halv till två pusselbitar som fortarande fattas, så visar han varken sitt eget arbete, spelarna i truppen eller klubben i stort, adekvat respekt. Han är riktigt respektlös inför situationen och han kastar en rejält antagen papperspåse sk-t rakt upp i fläkten.


Det här kan du inte vara nöjd med Mr Wenger. Bild: Bildbyrån.

Och jag är medveten om att jag riskerar att framställa mig som en dumdrygt dreglande medlem av en vilt framrusande pöbel, med facklor i händerna och högafflarna vilt fäktande åt alla håll. Att jag riskerar att förringa mig själv, min syn på Arsenal och mitt taktiska kunnande till att bli en CM-spelande, genomcurlad, tonåring med svårigheter att knyta kontaktytor i verkliga världen och därför måste leva stora delar av sitt liv i en som är på låtsas. Men jag tar risken, för jag blir bara så oerhört besviken. Jag blir så trött. Så trött av och så evinnerligt trött på. Trött på.

På att vi haft precis hur mycket tid som helst att göra någonting åt de brister som alla ser att truppen har. På att vi ännu en gång, för vilken i ordningen vet jag inte, suttit gömda i vassen och låtit tiden gå. På att vi har en herrans massa pengar och ändå valt att vänta ut fönstrets gång för att kanske, kanske göra den där smarta dealen i dess elfte öppna timme. Och man kan säga vad man vill, även om, Mourinho, men när han har slagit färdigt sin transferstrategi inför sommaren redan 21 april, då smärtar Arsenals sista-minuten-agerande som än värre. Andra kan, men inte vi. Nytt transferfönster, precis samma gamla misstag.

Wenger slog fast att vi endast handlar spelare i yttersta världsklass och som kan gå rakt in i startelvan. Och tja… det låter väl toppen på behörigt avstånd till TDD, men det var väl inte direkt den kravbilden vi hade när vi värvade Ospina, Debuchy och Welbeck senaste fönstret och dessa tre har samtliga visat sitt värde som truppspelare. Samtliga tre landslagsmän och habila fotbollsspelare, men ingen av dem världsklass. Så varför just det kravet lades på sommarens transfer är och förblir en gåta. För nu står vi, återigen för vilken gång i ordningen, med tvättad hals och ingen stans att gå. Typ. Wenger siktade mot himlen och föll pladask. Igen.

Så nu går vi in i ännu en höst med Giroud som förstestriker och vi går det med Coquelin som enda duglig central mittfältare med defensiv spetskompetens. Vi har förvisso bytt ut Ospina/Szczesny som förstemålvakt mot Cech, vilket är en förbättring, men satt i relation till hur samtliga våra konkurrenter och övriga ligalag slagit på stora trumman med stockar fulla av TV-avtalspengar, så är Arsenals agerande i detta fönster inget annat än en enorm besvikelse. Ett bedrövligt agerande från ansvarige/ansvariga i klubben. Hade sådana som du och jag skött våra respektive jobb på motsvarande sätt hade vi varit historia för länge sedan. Bedrövligt. Huvudlöst. Uselt. Ännu en gång. Tyvärr.

Kommentarer

Bild för Sral

Fast när vi värvade Debuchy, Ospina och Welbeck var det för att ersätta spelare som lämnade. Nu hade vi ingen direkt att ersätta, och vi skaffade en bättre målvakt. Jag är också besviken, men tänker inte sälla mig till FM-pöbeln. 

Bild för TheMellis

Tycker det är synd att Wenger inte bygger klart laget och ger det chansen nu när vi har en bra stomme. Hur länge stannar t.ex Özil och Sanchez om vi inte satsar? 

Såg att Bournemouth köpt för mer än vi, kan mycket väl tänka mig att vi spenderat minst i hela liga. Detta vore helt ok om vi hade ett färdigt lag, för inte handlar det om att spendera mest, men nu finns det luckor. 

Sen hör man ibland att vi tappar ju iaf inte några spelare längre. Det ser jag snarare som ett svaghetstecken, för jag undrar om våra spelare är tillräckligt bra, är det därför ingen vill ha dom.

Jag är kanske lite synisk å dystopisk, men va tusan, det är lätt att bli det ibland.

Hatten av D&M för texten, alltid läsvärt. 

Det bästa med att vara pessimist är att man antingen har rätt eller blir glatt överraskad!

Bild för Jonas Eriksson

Ja vår trupp är bättre än någonsin och jag tror starkt på att vi kan utmana om titeln iår. Men håller med om att man inte kan bli mer än besviken. Vi har världens chans och vi har pengarna till att värva stora spelare men väljer att titta på när Dom andra stora lagen plockar in det dom behöver. Och ibland mer än vad dom kanske behöver? 

Nej nu är det som det är, så det är bara att hålla tummarna. och hoppas att Coquelin håller sig hel Hela säsongen. Och att Wenger slänger upp ramsey på topp. ;)

 

Bild för Sral

Vi har lätt det bästa laget som vi haft på tio år. Dessutom hade spelare som Ramsey, Walcott, Özil och säkert Coquelin varit spelare vi tappat förut. Säkert Koscielny också. Vi har ett bra lag, och vår titeltorka är bruten. 

Bild för TheMellis

Jag tycker detsamma, bästa laget på många år, därför tycker jag det är synd vi inte "bygger" färdigt. Dessutom tror jag aldrig vi får veta om det kommer förfrågningar på våra spelare, men ibland tvivlar jag på om flera spelare vi ha är tillräckligt bra för att ta sista steget. Som typ just nu....

Det bästa med att vara pessimist är att man antingen har rätt eller blir glatt överraskad!

Bild för Adamberg

Håller med dig hela vägen. Man frågar sig ; Är det inga spelare som VILL till Asenal. Inga lag som säljer till Arsenal eller är det samme Wenger igen som är och förblir en inte bromskloss ellar bakot- drivare utan ett helt igenom status quo - coach. Han står exakt på samma spot år efter år. Exakt. Perfekt för en tredjeplacering. Samma spelare ryktas det om år efter år. Men vi får fortsätta bygga detta lag runt Ramsey med samma spelare att laborera runt honom. Som sagt inte sämre än trea i alla fall. Och inte en millimeter bättre.

Adam

Bild för Sral

Inga spelare som vill komma till Arsenal? Har du glömt Özil? Alexis? Cech? 

Bild för Adamberg

ja jag har glömt dom ikväll  vaknar förhoppningsvis upp i morgon igen

Adam

Bild för Fredde

För mig är det sjukt att han inte bygger färdigt laget. Att hela världen kan se att det behövs en innermittfältare och en central anfallare till men det händer inget. Han känns nu som den dära händiga medelåldersmannen som aldrig blir färdig med byggandet av huset hur mycket han än har renoverat, han vill ha nånting att fixa med hela tiden.

Jag tror ju att City kommer sjunka igenom en hel del när Agüero går sönder (lika säkert som att Wilshere går sönder) och Touré återigen tröttnar på att spela borta mot Bournmouth, Stoke, Crystal Palace osv. Man City har förstärkt med bra spelare och kommer gå starkt. I övrigt så tycker jag inte att Chelsea och United ser så mycket starkare ut än förra året. Däremot så ser lagen som var utanför topp4 förra året betydligt starkare ut. Jäklar vad dom har spenderat pengar och spenderat smart.

Men varför ska vi inte ge oss själva chansen att vinna titeln? Varför ska vi inte spendera pengar som helt jävla tokuppenbart finns? Om vi inte ska spendera pengarna, varför ska vi ha så dyra biljetter? Varför, om inga toppklass anfallare finns, kan vi inte köpa nästa STORA grej? Wengér har aldrig köpt en färdig anfallare, men köpt färdigt till de andra lagdelarna genom åren, varför köper man inte in en ung och bra central anfallare som man tror kommer bli JÄVLIGT bra? Är det ett löfte till Walcott om att han ska spela central anfallare? Om det är det, varför köper vi inte in en skit bra ytter?

Att vi inte köpte en DM måste ha hängt ihop med att Arteta är kvar ett år till.

You win some, you draw some

Bild för Pelle

Ja, inte tycker jag kritiken är befogad, vill därför försöka förklara det på ett nyanserat sätt, vissa lär hålla med mig och andra inte.

Alla verkar anse att vi är två pusselbitar från ligatiteln, en DM och en anfallare.

Låt oss prata om anfallaren. Förra året gjorde vi enbart två mål mindre än ligasegraren. Det var inte tre mål extra som gjorde att vi inte vann utan det var onödiga baklängesmål som kostade oss dyra poängtapp. Så långt tror jag att jag har gehör från de flesta. Vi har inte anfallaren som sätter dit 25+ mål men vi har å andra sidan fem spelare som kan göra 10+ (Giroud, Sanchez, Theo, Oxen och Ramsey) vilket dels är svårare för motståndaren att behöva fokusera defensiven på flera samt en skada på nån av dessa inte blir lika avgörande som en skada på 25+ anfallaren. Dock hade jag gärna sett att vi fick in en superanfallare, men då skall det vara i absoluta världsklassen. Vi försökte ju seriöst med Benzema som jag e övertygad att vi alla jublat högt om det lyckats. Vilka fler finns det som känns som en säker värvning? Messi, Ronaldo, Lewandowski och Aguero e dom jag kommer på, Zlatan möjligen. Cavani, Benteke, Higuain, Bacca med flera ser jag inte som säkra och de flesta har för högt pris/lön för att vara värd kostnaden. Många är säkert bättre än Giroud, som jag personligen inte håller så högt, men hade dom gjort oss till ett bättre lag än Giroud om vi lägger in deras spelstilar o fördelar. Är Cavani den han var i Italien eller en ny Falcaoflopp, jag vet inte?

Summerar jag anfallare så försökte vi med rätt spelare men då det inte lyckades så anser jag vi klarar oss med de alternativ vi har. Nu tappade jag en del av er men tänk efter så tycker nog inte ens ni att mitt resonemang är sååå fel.

Då kommer vi till DM. Här var ju Morgan Schneiderling den självklara, men då han krävde lön i nivå med Özil och Sanchez kändes det inte rätt även om transfersumman på 25 var rätt. Det vi kan fråga oss är om vi verkligen blivit en starkare utmanare med Morgan än med Coq om han kan bibehålla sin nivå för våren? Jag anser inte det, men det förutsätter att ingen av dom skulle bli långtidsskadad, varför vi kommer in på bredden. Hade vi värvat Morgan och haft Coq som backup hade vi haft ligans bästa mittfält både offensivt, defensivt och bredden! 

De andra alternativen som polacken och U21 killen, ingen av dom hade varit bättre än Morgan, men en bra breddning, så jag hade gärna tagit någon av dom.

Summerar jag DM så e jag besviken att vi inte värvade en, men vi kan ha tur att Coq inte får en långtidsskada och behåller sin nivå, då har vi inte behov av någon värvning om vi väljer att prioritera ligan och spela Arteta/Flamini i cuperna. Den uteblivna värvningen innebär inte per automatik att vi har förlorat någon ligatitel.

Jämfört med förra året har vi stärkt oss med Cech i målet och inte tappat någon spelare. Vi har förlängt kontrakten med både Theo, Cazorla och Bellerin, bara Monreal kvar så har vi vår stomme intakt. Årets genombrott verkar Oxen stå för då han sett klart lovande ut i början. Jag tror och hoppas fortfarande på en ligaseger, men det förutsätter att konkurrenterna inte lyckas medan vi gör det, det känns inte tryggt!

Det är dock City jag e orolig för, skulle inte alls förvånas om Mourinho, som för övrigt inte var klar i April utan köpte två spelare på TDD, får sparken under säsongen då det verkar saknas harmoni i den klubben. United har satsat mycket på framtiden, frågan är hur mycket dom får ut redan detta året och hur även dom har disharmoni i truppen efter hur VanGaal hanterar spelarna som en diktator. Hur skall DeGea leverera efter all besvikelse? Inte på topp direkt i alla fall, även om det nog kommer under säsongen. 

Hur många demonstranter kan se korn i min kommentar? :)

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för B-G

"Hade sådana som du och jag skött våra respektive jobb på motsvarande sätt hade vi varit historia för länge sedan"

Såna där kommentarer har jag sett lite varstans.
Faktum är att jag sköter tex mitt jobb som Wenger, Du får en uppgift. Se till att förbereda och gör klart jobbet tidigt så blir det mer tid över för relax and recreation :)
Jag har aldrig fått sparken, däremot ett par klappar på axeln för bra framförhållning.

Wenger har byggt ett fantastiskt lag, visst skulle det såsom han också tydligt gick ut med för x antal veckor sen kunna komma in en spelare av yttersta världsklass. Nu fanns inte denna yttersta världsklasspelare tillgängligt. Något som även märks på övriga topplags värvningar.
Pedro, Martial är absolut inte yppersta världsklass.

Att vissa reagerar på att tex Bournemouth spenderat mer än oss är inte alls så konstigt, dom är ju tvingande att stärka sina trupper...annars åker dom ur.

Jag anser transferfönstret godkänt, svagt men godkänt främst pga Cech men skall även nämna Jeff Adelaide (ung och spännande)
Sett till dom andra topplagen så tycker jag City värvat bäst i Sterling, Otamendi och DeBruin. Dock till fantastiska fantasipriser.

Twitter @grvdga

Bild för B-G

Skall dock tillägga att jag kan förstå besvikelsen hos många som inte tror att vi har materialet för att vara med och kriga om ligan som det är nu. 

Som tur är för mig så tror jag att vi har det.  Bara tiden kan visa detta. COYG!

Twitter @grvdga

Bild för Byarum

Ja, vad säger man? Bengan Johansson myntade en gång uttrycket som jag själv använder mig av i jobbet att "den som inte hela tiden försöker att bli bättre, upphör snart att vara bra."

Ja, vi har ett bra lag. Vi förstärkte på en postion och förra året "hängde vi löst" när Arteta blev skadad och av en slump fanns det en Coq på bänken i Charlton som kom tillbaka till fäderneshuset och gjorde succé. Giroud sviktade och om jag inte missminner hade han också en skadeperiod. Welbeck gjorde några mål under förra säsongen, men om sanningen ska fram, så hade vi en, jag säger en, spelare som bar oss under hela hösten, Alexis. Om vi inte hade haft honom, så vet jag inte hur det hade gått. Just nu verkar han redan vara sliten och inte ha den skärpan och fokus som han hade förra året och det bådar inte så gott. Han borde ha fått vila längre.

Vi har gjort oss av med en hel del spelare, men inte kompletterat nånstans. Märkligt tycker jag och faktiskt litet högmodigt. Samtidigt tänker jag, vad sänder det här för signaler till övriga spelare i truppen. Många som stitter säkert nu? Tror vi att laget presterar bättre utan inbördes konkurrens? Det finns viss konkurrens på mittfältet, men för övrigt?

Den turen som vi hade förra året, lär vi knappast ha i år, eller räknar Wenger med att Sanogo ska genomgå en metamorfos och komma och frälsa oss om Giroud blir skadad?

Jag gillar Wenger i mycket, framför allt i hans ledarskap gentemot spelarna, jämfört med ex Mourinho och van Gaal, som uppvisar ledarskap liknande de ryska hockecoacherna Tichonov och Tarasov... Fast här tycker jag att han har förspillt en sällan skådad möjlighet att verkligen konkurrera om ligatiteln. Det verkar som om målsättningen är en cup-titel och en CL-plats och det borde vi väl kunna fixa. Jämför man våra förstäkningar med Shittys, så ligger vi långt efter.

Vi kan ju skylla på att de har en sjö av oljepengar, men vad vi har hört från Arsenals ledning, så har det inte saknats pengar för att göra förstärkningar det här året utan det har varit en oförmåga och ovilja och sånt brukar straffa sig.

 

Bosse

Bild för Kaj Poikela

Har vi förstärkt en redan bra trupp? Well, trots att jag var väldigt skeptisk till Petr Cech efter hans två första fiaskomatcher så har han ändå hunnit med tt visa sitt värde. Så ja, det tror jag att vi har. Och Gabriel tycks utvecklas till en mittback av hög klass.
Klart jag hade velat se Benzema eller Higuain, eftersom de är toppanfallare, men rent anfallsmässigt så är vi fortsatt topp, topp, kvalitet.
Det kryllar av kreativ offensiv kraft i truppen.

Men problemet är att de knappast kommit igång.
Sett till de första matcherna i ligaspelet står det klart att viljan att ta löpningarna in i straffområdet inte är lika hög som i våras eller under försäsongen. Men löser vi det så är det mer värt än ett bra transferfönster. Wenger har fyllt mittfältet med massor av playmakers som alla älskar att ha boll och vara med i uppbyggnadsfasen av anfallen, det sitter i ryggmärgen hos dem.
Och det vet Wenger. Förra året sa han: "When you look at the Brazil team in 1970 they had Tostao, Rivelino, Pele, Jairzinho, Gerson, Clodoaldo. They played all No 10 in their club. They didn’t know what to do. They put them all together and they won the World Cup in a convincing way."
Men nu gäller det att hamra in budskapet i alla våra tior: "Ta djupledslöpningar in i straffområdet!".
Då kommer Giroud till sin rätt. Då kommer målen. 

 

 

Bild för Christer Åhsman

Då Arsene Wenger inte betalar som han tycker är för mycket för spelare måste vi respektera, se det istället så att han tycker truppen är tillräcklig, vilket naturligtvis stärker spelarna i Arsenal. Alltid lätt att kritisera men vänta åtminstonde till höstsäsongen är slut innan domen kommer, lossnar det för Giroud har han kapacitet att göra tillräckligt med mål för att vinna skytteligan. Själv känner jag stolthet över Arsenal och det Arsene Wenger presterat alla år i klubben, och litar fortfarande på att han vet vad han gör för att det ska bli så bra som möjligt för Arsenal.

Vidar 1933

Bild för Woody

Känner mig något tudelad i frågan. Det här tjatiga fönstret verkar enbart skapa panik bland klubbarna vilket blev mer än uppenbart denna gång. Att Arsenal behöver stärka upp vissa positioner för att utmana fuskarna kan vi nog vara säkra på, men till vilket pris ?. Ser man till slutet av förra säsongen så var Arsenal ligans bästa lag. Således är det upp till spelarna och Wenger att hitta den formen igen. Det som tröttar ut mig är att Arsenal ständigt får tampas mot avarter som Mansour och ##%"" som inte har sina resurser utan liksom fått dessa. Det är den Engelska fotbollen som förstörs, inte Arsenal. Skulle inte ha några som helst problem att lyfta på hatten för Chelseas eller Citys triumfer om där funnits finess och skicklighet. Idag finns bara pengar. Intresset för ligan blir således något avtrubbad från min sida. Återigen handlar det om hur långt Arsenal kan utmana. Att där ska bli några tunga silverpjäser ska vi icke räkna med. Avslutningsvis kan jag inte låta bli att sakna en kvalitetsbackup till Coqen och målskjutare av rang. Hoppas dessa finns bland den befintliga personalen. Skulle Arsenal vinna titlar med samma metoder som ovannämnda avarter firas med en axelryckning. Känns som jag skrivit liknande rader ca 14 ggr. Rock on !

Bild för Davidsson och Mannen

Hej alla kommentatorer!
Först vill jag be om ursäkt för att jag inte svarat förrän nu och också för att jag svarar som jag gör nu, ett svar till alla kommentatorer. Men jag vill också tacka alla för att ni, trots en del olikheter bland åsikterna, har hållt en god ton och hög klass på inläggen. Jag om någon vet att det inte alltid är lätt att hålla fingarna i styr på tangentbordet, när känslostormarna viner över Arsenallandet.

Orsaken till förseningen och till att svaret blir som det blir är att jag, ja, är lite smått deppig över hur det hela utvecklade sig. Som jag skrev ovan är jag också oerhört besviken. Känner att både Wengers och andra klubbnära folks uttalande (ambitioner plus kassavalvet), tillsammans med det tidiga köpet av Cech lovade runt, men att klubbens genomförande av transfers höll oerhört tunnt. Jag är oerhört besviken, nedslagen och låg. Jag vet att jag kommer att kolla på nästa match med samma frenesi och lust (alternativt olust) som jag alltid gör, men just nu är jag mest tom. Lite sur, gnällig och irriterad.

Därför orkade jag helt enkelt inte gå in och svara på kommentarerna i går och därför förmår jag mig, just nu, inte att gå i detaljerade svar som ni och era kommentarer egentligen förtjänar. Jag ber som ursäkt för detta och hoppas ni har överseende. COYG.

I'll be back...

Bild för Micke

DM, du är förlåten! Ännu en gång måste jag delge min beundran att du ens orkar får till en text över huvudtaget när du mår som du gör!

Jag brukar hålla med dig och gör väl så till viss del även här! Men, och detta är ett stort MEN, jag är inte alls så uppgiven inför faktum att vi "bara" fick in PC. Klart jag gärna hade sett en förstäkning, framför allt på DM (inte din) rollen! Men nu blev det inte så, och jag tror vi kan konkurera med nuvarande trupp! Och varför inte testa Ramsey på topp :)

COYG och Victoria Concordia Crescit!!

Bild för Byarum

DM, vi är nog en hel del, inte alla, som är besvikna på utgången av fönstret, men det är bara att göra som Pär Elofsson sa, "Det är bara att bryta ihop och komma igen." 

Som rektor brukade jag alltid säga till eleverna att alla människor har ett val och val får konsekvenser. Nu har Arsenal gjort sitt val och vi får se vilka konsekvenser det blir. 

Och, framför allt, du har inget att be om ursäkt för. Herregud, så som du förgyller hundratals Arsenalfans med dina krönikor. 

Bosse

Bild för Fredde

Det man kan säga är att det finns just nu 2 spelare på varje position med undantag för DM (tro det eller ej) och positionen som Cazorla har haft senaste tiden på båda de positionerna finns det 3 spelare per position. Med Ox, Sanchez, Walcott och Campbell så har vi 4 yttrar och med Welbeck och Giroud har vi 2 anfallare. Det behövdes ingen rent nummermässigt. Men kvalitétsmässigt så är vi många som vill flytta bort Arteta och Campbell från truppen. Var Götze, Griezmann, Reus helt tokomöjliga? Jag tror ialf att 2 av dom kommer flytta inom 2 somrar.

Om vi vinner titeln eller inte handlar i vanlig ordning om skadefrågan. Fördelen nu är att Coquelin INTE är med i landslaget, han får vila varje landslagssamling. Det är viktigt för en så pass får våran del viktig spelare.

Jag förstår att han inte har köpt nån mer spelare men är besviken över att han inte har gjort det eftersom vi är så nära nu och de kvalitétshöjningarna som var möjliga hade man gärna sett.

You win some, you draw some

Bild för Jonas Eriksson

Vi får inte glömma att vi har en riktigt bra anfallare i Hull åxå. Han kallar dom nog hem om det bli någon skada på Giroud, Wellbeck eller Walcott. Inte för att man hoppas på skador men jag hade gärna sett mer av han redan iår.

 

Bild för Fredde

Ännu längre skada på Welbeck nu.

 

You win some, you draw some

Bild för ArnDeRock

På många sätt var det här transferfönstret som att slänga en koskit i ansiktet på alla arsenalfans världen över. Hur kan man behandla fansen som lider, lever och betalar de högsta biljettpriserna i hela PL, så som Wenger gör?

Det fanns drösvis av spelare vi kunde förstärkt laget med, men Wenger ville inte.

Oavsett hur det går i årets upplaga av Premier League bör han avgå när den är till ända. Ingen mår bra av att sitta på samma position i 20 år, dags för någon ny att komma in och sätta sin prägel på Arsenal.

För övrigt, tack DM för en fantastisk blogg.

ArndeRock