Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Bakom en pannas djupa veck

Davidsson och Mannen
mån 26 okt 2020 kl 13:30

Jag måste erkänna att jag inte är så värst förtjust i söndagsmatcher. Eller ja, jag älskar att kunna titta på brittisk fotboll även på söndagarna men Arsenals matcher skall spelas på lördagar, allra helst under dess eftermiddag. För annars måste en gå hela helgen för att kunna avgöra om den varit bra eller inte, och till det adderas risken för den sömnlösa natt som i princip alltid kommer efter en förlust. Så du förstår hur läget är för mig just nu. Under en dystergrå måndag, fyra - fem timmars sömn senare, skall jag försöka kanalisera dagens alla vedermödor genom gårdagens ångestskrämpor till någon sorts analys. Och det blir en utmaning, det blir inte enkelt. För det är så mycket som jag inte förstår.  

När startelvan kom kändes den riktigt bra för jag tänkte att Arteta säkert behöver få igång Aubameyang och Lacazettes gemensamma spel, därmed låter Auba vara kvar som vänsterytter och tyckte det var kul att få se Saka får chansen på Pépés plats till ute till höger. Men framför allt var jag väldigt nyfiken på hur våra tre centrala mittfältare skulle använda varandra för att tillsammans skapa kreativitet nog för forwardtrion att göra mål, eller i varje fall komma till fler avslut än de hittills lyckas med. Jag var glad att vi skrotat fembackslinjen till förmån för fyrbacks och jag utgick ifrån att Leicester med sin enorma skadelista och sviktande form skulle bli ett perfekt motstånd för oss nu när bortamatcherna mot city och foolsen var avklarade.

Men som jag misstog mig. Så fel jag hade. För även om första halvlek var ganska lovande, med Lacazettes miserabelt felaktigt bortdömda mål som tidigt startblock att känna hopp ur, så blev gårdagens match till slut ett enda långt praktfiasko. En slappstickmalör, ett snubblande på en något för hög mattkant, en högljutt klatchande Benny Hill-örfil på ett allt för högt hårfäste. Det var inte bara så att vi förlorade en potentiell sexpoängsmatch i striden om CL-platser, inte bara fick se Mustafi gå bort sig ännu en gång eller att vi bara kastade bort chansen som andra matcher givit oss att haka på i toppen av tabellen. Det var ju inte bara detta. Det var avsevärt mer. Avsevärt värre än så.

För matchen vi fick se var ett kaosets ansikte. Våra spelare var stillastående utan boll och, med några få undantag, livrädda med den vid sina fötter och all världens spelglädje verkar vara som bortblåst. Bollinnehav utan att skapa chanser, lågt tempo och en mittback som främste bollhanterare. Runtrullande i en backlinje förstärkt av Xhaka, alibijoggande längre upp i banan medan spelare som sprang sig spelbara inte alls involverades i spelet. Men framför allt verkade vi inte sitta ihop. Elva smådelar släntrade omkring ute på planen medan enheten Arsenal lyste med sin totala frånvaro och bitarna som skulle sitta ihop verkade vara utkastade på helt fel platser. Såsom att vi skulle vara lite bättre för att vi är lite smartare genom att utföra det logiska på dess direkt motsatta sätt.


Ungefär så här kul var det igår. Bild från Flickr.com: ”artland”

Saka på vänsterkanten kan jag, även om jag ser honom som central kreatör, tycka vara okej men Aubameyang som högerytter? Lagets främste målskytt slickar sidlinjen med bästa målgörarfoten förminskad till inläggsfot, WTF!? För att slå inlägg till iskalle Lacazette, vad var det för mening med det? Hade Saka och Aubameyang bytt kant med varandra hade de haft sina logiska avslutsfötter i rätt riktning, kunnat komma till fler avslut eller i varje fall in i motståndarnas straffområde. Eller? Och hur rörde de sig? I princip ingenting. Visst var Saka med i spelet en del men både Lacazette och Aubameyang var ju som försvunna. Den ene joggade runt i ett boll-löst ingenmansland och den andre fick se högerbacken Bellerin ta de attraktiva ytorna för att marginaliseras till en old-school ytter långt från både mål och redlighet.

Och vårt nykomponerade, spännande och potenta centrala mittfält, hur gick det för dem då? Här blev illa till avsevärt värre. För Ceballos blev helt isolerad bakom kantspringare Auba och märktes knappt förrän Leicester tagit ledningen och Xhaka blev som den där moderne djupt sittande speluppläggaren utpressad i vänsterbackposition ett lätt byte för gästernas press. Men värst av allt var att Partey verkade vara sedd som spetälsk av sina lagkamrater. För han fick ju knappt en passning när precis samtliga uppspel skulle gå genom Xhaka eller Luiz, han sprang omkring och gjorde sig spelbar för att varenda gång tvingas se passningar gå i sidled till Xhaka eller tjongas bort av Luiz efterträdare, ärkepajasen Mustafi (som fortsätter föredras framför Saliba, -what the...?). Tre mittfältare utan djup, utan trianglar och på nästan rak linje blev ett barnsligt enkelt byte för Rodgers och en match som skulle ge oss svar på våra undringar, bekräfta att vår inslagna väg är den rätta, där skapades bara än mer frågor.

Är Arteta verkligen helt säker på vad gör? Jag respekterar honom till fullo, älskar att höra honom säga precis rätt saker när han intervjuas och älskar hur hans ord ger mig framtidstro. Men vad är det för logik han ser som går mig helt förbi? När han sätter bra spelare på helt fel positioner och därmed gör dem till smått oanvändbara? När han bänder ut en potent mittfältstriangeln till ett lättknäckt streck och ännu en gång gör Luiz till långbolls-playmaker tillsammans med Xhaka? När han fortsätter ge iskalla eller bevisat svaga spelare matchtid medan andra bara faller längre och längre ned i frysboxen? När han instruerar ytterbackar att inte överlappa forwarden utan smita innanför till någon sorts CM-hybrid och därmed knuffa ut målgörare på ytor långt från de där forward skall vara för att kunna ta avslut och göra mål? Vad är det som inte stämmer här? Modernt, inverterat och nytänkande, till vilken nytta?

Nu har vi mött city längst ned i deras djupaste formsvacka, Leicester i deras värsta skadeinferno och på dessa två matcher lyckats skrapa ihop exakt noll poäng genom att göra exakt noll mål på 180 spelade matchminuter. Vi har mött dem när de varit som sämst och ändå inte lyckats ta fördel av deras elände. Vi har vunnit mot svaga motstånd genom att spela brunkarfotboll, vilket kan vara okej för stunden, men inte kunnat växla upp varken i spel eller i resultat när vi mött lite bättre lag och även om jag känner starkt för Arteta fyller hans agerande som tränare mig med rejält mycket oro. Det känns som att han vill för mycket, att han till varje pris vill vara näste tränarmastermind, fotbollens Einstein och Peps överman. Han tar i för mycket, vrider och vänder på alla sportens logiska val vilket lett till att vi bara blivit sämre. Spelarna verkar inte alls lustfyllda som de gjorde i våras/somras, inte längre i spänst eller med energi och inte alls optimerade som de nu borde ha blivit.

När Arteta vridit på samtliga spelares arbetsbeskrivningar verkar bitarna inte längre passa ihop. Alla skall göra tvärtemot hur kollegorna i andra lag gör och detta skall göra oss till såväl svårlästa som upphöjda till hyllade genier. Men det fungerar ju inte, eller? Jag vet att Arsenal är Artetas första jobb, att vi måste ge honom tid och att exempelvis Klopp behövde år på sig för att göra redligt lag av foolsen, men jag måste erkänna att alla konstiga Artetaval gör mig helt förvirrad. Och att även spelarna verkar vara det. Varför får Pépé bara korta inhopp och igår på fel helt plats? Vet Arteta verkligen vilken spelare han värvat i Partey och varför involverades varken han eller Ceballos i spelet igår? Varför dog allt djupledsspel när Saka och Luiz gick ut skadade? Vad var egentligen Plan A och hade han över huvud taget någon Plan B? Jag vet inte. Jag bara undrar. Jag bara undrar och tänker att jag nog är för dum för att förstå eller se logiken. För det gör jag inte, hur mycket jag än funderar.  

Kommentarer

Bild för George Adams

Vi ser som sagt ut som en mycket dålig kopia av Man City. Det var min värsta farhåga med Arteta!

Antingen måste vi spela med mycket mera rörlighet och kombinationer, och definitivt mera i djupet. Eller också släppa initiativet och kontra.

Den fotbollen som presenterades i andra halvlek är dötrist och dessutom ger den inga poäng!

Football - Created by the poor, stolen by the rich...

Bild för Davidsson och Mannen

GA// Jag gillar Arteta och hoppas verkligen att han kan ta oss tillbaka till toppen, men din beskrivning som oss varande en dålig kopia av shitty är lika deppig som träffsäker. Som ett sämre shitty, fast med -när inte klappkassa mittbackar spelar- fungerande defensiv. 

Men där shitty just har rörlighet utan boll och fungerande kombinationer i sitt triangelspel där har Arteta skapat tre vågräta linje (backlinje - mittfälststrio - anfallstrio) som inte hakar ihop. Och självklart behöver vi kreativitet -och Arteta får de nyförvärv han vill ha, men som han använde befintligt spelarmaterial i söndags gör mig smått mörkrädd: Spelare på helt fel positioner, en playmaker ute vid vänster sidlinje och en mittfältstriangel uppspräckt till ett liggande L, näst intill spikrakt. Klart som f-nken att lagdelarna inte hänger ihop då. Vi blir världens mest lättlästa lag och detta trots eller kanske till och med TACK VARE Artetas vilja att göra allting ickeortodoxt. 

Jag hoppas och tror (ja, fortfarande) på Arteta och tycker det är löjligt när det blir Arteta Out vs. Arteta Knows i dessa patetiska skyttegravskrig som vi Arsenalister tenderar att hamna i, oavsett om det handlar om Wenger, Özil eller nu Arteta. Men ja, dötrist och poänglöst spel. Och det gör mig både deppig och orolig. 

Bild för Sral

Jag delar dina farhågor och funderingar, DM, men en liten glimta av hopp har jag. Arteta har förbättrat försvarsspelet avsevärt, och de där kombinationerna som du beskriver City göra, de kan ta tid att få in. Alltså med tiden hoppas jag att de sitter bättre och bättre, och att spelet därmed också blir snabbare. Det blir alldeles för många passar i sidled, men är inte det för att man är rädd för att åka på en kontring vid en äventyrlig passning, och därmed ett mål i baken? Lägg därtill att rörelse framåt, alltså hotande löpningar, lyser med sin frånvaro. Men kanske sätter det sig bättre med tiden? 

Bild för Davidsson och Mannen

Sral// Även jag har hoppet, mitt problem är att Artetas coaching känns "ett steg fram och två tillbaka" när han överjobbar, vrider och vänder på precis allting. Sidledsspelet är ju en konsekvens av att djupledsspelet inte fungerar och orsakerna till det är nog ganska många. Målbilden för mig är Bayern under Peps tid där. Då var det både kortpassningsspel men även svepande passningar både i djupled och med kantbyten som effekt. Och framför allt handlar det om rörelse utan boll. 

Vidare är jag lite oroad över hur han hanterar befintlig trupp. För visst kan vi alla se att vi skulle må bra av att en kreatör köps in, men samtidigt så gnager inom mig känslan att han inte riktigt tar tillvara på det vi redan har. Saka och Willian är bäst centralt som 10:a/8:a, AMN vore utmärkt 8:a medan ESR borde få chans att sprida sin kreativitet även i A-laget. Ceballos har ju fungerat när han spelat centralt och inte utslängd på en kant som i måndags. Partey finns tillgänglig, etc etc etc. Pépé misshandlas, Saliba är i boxen och Nelson får knappt spela trots att han var bra senast han fick speltid. Listan kan göras lång. 

Så ja, jag hoppas och tror, men insatser som den i söndags gör att det skaver rätt rejält. 

Bild för Sral

Men har vi sett tillräckligt för att göra den bedömningen du gör? Är det Pepe som misshandlas eller är han helt enkelt inte bra nog just nu? Jag kan hålla med om att man skulle kunna ställa upp på ett annat sätt och därmed utbnyttja kreativiteten, men vi har t ex inte sett Saka eller Willian spela centralt för oss. Det är i vilket fall som helst en intressant tanke att fortsätta med en mittfältstrio, men då tror jag att Partey, Xhaka och Ceballos är för platta, så att säga. Och vem ska då vara en kreatör där? Eller ska Partey helt enkelt få utrymme att röra sig framåt? 

Bild för George Adams

Jag gillar också Arteta, på många sätt, och jag är absolut beredd att ge honom tid. För det behöver han, klubben och laget  helt klart.

Jag gillar att han verkar ha fått in ett litet annat tänk, i försvarsspelet och att vi värderar lite bättre.

Men jag har farhågor för att han vill spela ett spel som vi  inte behärskar med nuvarande trupp, och som därför bl a leder till de laborationer med spelare, uppställningar och lag-organisation hit och dit som vi ser titt som tätt. Jag har även farhågor att vi dessutom inte riktigt är den klubben, som ger Arteta de förutsättningar och spelare som krävs för den fotbollen, som han verkar vilja spela.

Football - Created by the poor, stolen by the rich...

Bild för Davidsson och Mannen

Sral//Mycket bra fråga (gällande Pépé), vi fans är ofta snabba att döma. Men när han i söndags byts in och placeras på helt fel position, som vänsterytter, gör Arteta samma fel han gjorde med Auba, han gör om en avslutsfot till en inläggsfot och det tycker inte jag är att behandla spelare gott. 

Vidare såg vi William centralt mot Sheffield United (när Arteta gjort rätt och bytt in Pépé som högerytter), då detta var vansinnigt förlösande. Saka tycker jag visat vansinnig kreativitet både med boll och blick, som gör honom till den perfekta "moderna 10:an". Men detta är bara min bedömning, kan vara fel. 

Sedan håller jag helt med dig om att mittfältet blev för platt, som jag skrev så kändes de som en uppbruten triangel som nästan blev ett rakt streck. Men. Detta tror jag inte är ett spelarproblem, utan ett strukturellt problem. Både Ceballos och Partey har gjort lysande matcher som B2B/8:or och i ett V-format mittfält skulle de, precis som Saka och Willian, kunna skapa kreativitet i det tomrum vi har bakom de tre anfallarna. Det är dags för Arteta att, om vi får parafrasera en gammal klubblegendar, släppa på handbromsen!

GA//Ja, både du och jag älskar stabila och trygga försvarsspel, den saken råder ingen undran om. Och, precis som du säger, så kanske Artetas bild av sig själv som tränare inte stämmer överens med varken rådande läge eller klubbägares ambition att strössla pengar över oss. Därför anser jag att Arteta måste göra med offensiven som han gjorde med defensiven; optimera de resurser vi i nuläget har. Och då är det centrala mittfältet vansinnigt viktigt, antingen genom att återinföra 10:an (i mordernrna form) för Saka eller William att göra till sin. Eller forma mittfältet till ett V där Xhaka är basen med Partey och Ceballos som djupledslöpande länkar mellan honom och anfallstrion. Vad tror du om den? 

Bild för George Adams

Hur vi organiserar oss, kommer ju lite ifrån vilka funktioner och spelartyper vi har i laget, och jag anser att man skall organisera sig och hitta ett grundspel som ger mest pang för pengarna efter rådande förutsättningar.

Där tycker jag vi varit rätt bleka under flera år nu. Ett jädra modulerande hit och dit, och inget riktigt handfast, eller iaf inget man kan kalla stabilt grundspel, oavsett om vi pratar offensiv eller defensiv.  

Samtidigt måste man få spelarna att prestera efter grundspelet och där har vi inte heller fungerat optimalt. Så spelarna har helt klart ett stort ansvar här. Jag är tex helt övertygad om att Arteta inte vill spela med en spikrak 3a på mitten, (om jag har fel så får vi kraftfullt ifrågasätta honom som lämplig). Men här misslyckas förmodligen de uttagna spelarna att utföra detta, och här kommer vi till några av våra  huvudproblem. Vi har inte första sortering av spelare, minus något undantag som ex Auba, och vi har dessutom en i mitt tycke förödande självbild i klubben, som nästan förlamar vissa av våra spelare så fort dom drar på sig vackraste tröjan.

Oavsett hur vi organiserar oss,  hur vi vänder på triangeln, med 10a, eller med med def spets, eller om vi väljer att spela med 2 anfallare (För att ge ex Auba och Lacca full chans att producera) med någon form av ex romb på mittfältet så måste vi ha ett mycket bättre djup i vårt anfallsspel, och spelarna måste börja prestera bättre!

Football - Created by the poor, stolen by the rich...

Bild för Fredde

I grund och botten så måste vi spela spelarna vi har på sina rätta positioner och maximera dessa. Som ni varit inne på med Pepe så är det näst intill helt horribelt att vi köper en högerytter för £72m och sen spelar vi han på vänsterkanten. Det är en stor skillnad på det, kolla Robben. 

Mot Leicester så såg det ut som att både Xhaka och Ceballos placerades som ytterbackar så att vi på så sätt kunde få 3 pers på varje kant och göra plats för David Luiz högre upp. Det känns som en bra variant att ha ett par gånger under en match för att röra om, inte en spelidé.

Nej spela en rak 4-3-3, eller vad man nu vill. Men spela en vanlig variant. Vi måste inte uppfinna en ny taktik och revolutionera fotbollen. Vi måste vinna matcher här och nu och ge oss själva så stor chans som möjligt att göra det.

Jag vill ha en tränare/manager som vill vinna matcher först och främst. Inte en som vill vara nästa mästerfilosof och uppfinna fotbollen igen. Jag är inte säker på vad Artetas huvudsakliga mål är av dessa två idag. 

You win some, you draw some

Bild för Sral

Ja, du har varit inne på det där med självbilden förut, och jag håller med dig där. Varken klubben eller majoriteten av fans ser var vi befinner oss just nu, att vår status är rejält naggat i kanten. Vi är långt ifrån samma nivå som Liverpool och City, t ex. Vi är inte ens en klubb som kan räkna med (eller hoppas på?) topp fyra och Champions League. Fan, hade vi inte vunnit FA-cupen hade vi inte ens kvalat in till Europa League. Det är inte några små tillfälligheter som har gjort att vi är där, vi har varit på den här nivån i flera år nu. 

Det som skulle kunna vara en fördel är att vi fortfarande kan locka till oss en del bra spelare. Jag fattar t ex fortfarande inte hur vi lockade över Thomas Partey. Men det gör ju att vi fortfarande inte letar efter spelare som klubbar på ungefär vår nivå gör. Vi betalar en skyhög summa för Pépé som floppar, när klubbar som Leicester och Wolverhampton är mycket bättre på att hitta minst lika bra eller bättre spelare för mycket mindre pengar. 

Bild för Davidsson och Mannen

GA// Grundspelet är ju ungefär vad det heter, själva grunden för alla att både utgå ifrån men även finna trygghet och säkerhet när det svajar. Och här tycker jag Arteta har lyckats väldigt bra med ena halvan, det defensiva, men -som vi varit inne på inte med den andra delen, det offensiva. För dessa delar är två halvor av samma grundspel. Och här är det lite svårt, för under Wenger önskade jag mer flexibilitet rörande spelsystem -vilket han bytte ungefär vart 7:e år ish, där jag ibland blev vansinnig att han aldrig anpassade sig efter motståndet och körde på med sitt system oavsett. Sedan kom Emery, nu Arteta och det växlas ganska friskt i uppställningar.

Men: Du har en poäng här, för oavsett spelsystem kan en ju ha ett tydligt grundspel: Vilken fotboll står vi för i vår klubb? Ticki-tacka, Va-Va-Vroom, sidledsspelande eller långa bollar bakom backlinje? Eller ibland lite av varje? Som jag skrev tidigare tror jag det vore bra om Arteta, nu när viss defensiv stabilitet skapats, vågar låta spelarna släppa handbromsen (och ja, den raka 3:an i mitten är ju hemsk på alla sätt).

För kanske är det du tar upp, självbilden, en svårighet för oss. Men oavsett så håller jag helt med dig om att djupledsspelet och rörelsen i detsamma måste bli avsevärt bättre.

Fredde// Att sätta spelarna på sina optimala positioner är ju inte raketforskning direkt och jag tycket det var smått provocerande att se Arteta göra motsatsen i söndags. Pépé är ett exempel, Auba ett annat, men även just Xhaka och Ceballos två ytterligare (och då är det deras sidlinjesplacering jag skriver om).  Robben är ett, om än oskönt, bra exempel på optimering.

Sedan är du inne på lite av det jag också funderat kring, att vi skall göra allt så annorlunda, nytt och tvärtemot andra. Och att Arteta, med all sin intelligens och blick gör det lite för svårt för spelarna i allt inverterat och tillvrängt. Nu förstår jag att de är mångt mycket mer fotbollssmarta än jag, men för mig ter det sig inte alltid varken logiskt eller vinstgivande.

Sral// Du är inne på en oerhört viktig fråga här: Vi betalar dyrt för spelare som andra klubbar hittar billigt ett – två år före de blir gördyra. Precis som vi brukade göra förr, eller hur? Detta är en enormt viktig fråga, även om exempelvis Martinelli skulle kunna bli en gamechanger i rätt riktning. Och ja, hade det inte varit för FA-cuppen och ganska mycket flyt, hade vi inte ens haft EL-spel som ljus i mörkret. Och när EL-spel är ljuset, då borde självbilden behöva korrigeras något.

Bild för George Adams

För mig är grundspelet något precis som ni skriver, ett spel som alla kan, som ger trygghet och stabilitet i både anfallsspel som försvarsspel. Det skall  dessutom när det utförs rätt, också hjälpa oss att vinna matcher. 

Trots att Arteta verkar vara en klok man, så tycker jag han, precis ni är inne på att han inte riktigt ha satt någon större prägel i vårt totala spel. Visst bakåt har det efter förutsättningarna blivit lite bättre. Men framåt?

Vi vinner fortfarande för få matcher, och vi krånglar till vårt spel alldeles för mycket. 

Är det så illa att självbilden, och attityden hos våra spelare gör att vi inte kan spela på ett sätt som ger oss chansen till att spela ett lite rakare, men samtidigt lite mera riskabelt spel. 

Det känns ibland som det, då löpviljan understundom saknas, och även då viljan att spela framåt i planen.

 

Football - Created by the poor, stolen by the rich...

Bild för Sral

Är det självbilden och attityden, då är jag övertygad om att Arteta är medveten om det, men att det också kommer ta tid och troligtvis lite fler nya spelare innan den där knuten kan lösas upp. 

Bild för Fredde

Nu hoppas jag han rättar till felaktigheterna som begicks mot Leicester. För mig var det helt uppenbart att både Xhakas och Ceballos intruktioner var att hålla bredd och överlasta på kanterna. Hade Arteta inte viljat det så hade han ropat ut till dom att vad fan håller de på med och slickar kanterna? I min värld var det Arteta som kostade oss den matchen, han har vunnit oss många andra så han ligger fortfarande på plus i mina ögon. Men det mesta har testats redan och det är "bara" välja ett spelsätt och hålla sig till det.

You win some, you draw some

Bild för Sral

Har fått smälta matchen igår en stund nu, för fy f-n vad arg jag var. Jag litar fortfarande på Arteta och processen. Det kommer ta tid, det måste vi förstå. Jag tror och hoppas att Arteta kan få till anfallsspelet också. 

Men, det jag inte kan släppa, och vad jag stör mig på, det är något GA pratar väldigt mycket om; självbilden. Arsenal har halkat ner rejält i näringskedjan, och det är dags att man börjar inse det. Vi är inte en klubb för topp 4 just nu, fan, vi klarade egentligen inte ens av att kvala in till Europa League. 

Trots att vi har en bra och lovande generation egna produkter envisas vi med spelare som Willian och Lacazette för att ta några exempel. Trots vår status värvar vi skitdyrt och tror att...ja, vad tror vi? Fattas det verkligen bara någon liten pusselbit för att vara ett stabilt topp fyra-lag? För att utmana om titeln? Skulle inte tro det, va. Nej, låt spelare som Willock, Nketiah, Nelson och Smith-Rowe få fler chanser. Kanske går lika dåligt, men då har vi i alla fall en grupp unga spelare som lär sig någonting och växer tillsammans. 

Bild för George Adams

Bra där Sral.

Om vi inte har förmåga att "köpa" ett "färdigt" topplag. Så bygg mera med de talanger, och nästan färdiga spelare som vi har. Annars finns risken att denna generation tar över "självbilden" och vi har inte lärt oss, eller utvecklas ett dyft.

Bild för Sral

Ja, jag är besviken att man inte har valt den vägen mer. För det var vad jag trodde. Kanske det finns en tanke att veteranerna ska kunna stötta de unga och att de inte är redo än, men då kan man inte låta spelarna jag nämnde få spela så oerhört lite.