Medlemmar: 6340 st.
Visa menyn

Magsjuka

Davidsson och Mannen
lör 14 dec 2013 kl 14:39

Hej

Tyvärr blir det ingen THR idag. Jag ligger magsjuk.

Återkommer när jag mår bättre.

/D&M

Kommentarer

Bild för Ola Svärd

Ja, vem fasen mår inte dåligt. Tillbaka till gamla synders alibiförsvar. Att som serieledare släppa in sex mål är pinsamt och helt oacceptabelt. Det går bara inte att tappa så mycket boll i fel lägen som vi gör. Visar att vi saknar, inte bara en anfallare, utan även tyngd o power. Özils agerande är bedrövligt efter matchen, bara att bänka. Jacks finger lär rendera avstängning men det känns som skitsamma - bättre han är hemma med småkidsen.

Krya!

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för Lennart Sandström

Stackars dig D&M .Magsjuka kombinerat med storspö mot City är höjden av elände. Ok en förlust borta mot City är kanske inte det värsta.Men 6 mål i baken och  som så många ggr förr känns vi som fjuniga skolpojkar som möter riktiga män när det gäller som bäst.Man börjar vara rätt less på detta mönster vid det här laget.Hoppas ett bra rödtjut bedövar en del av smärtan.

First Man In A tackle Never Gets Hurt

Bild för Davidsson och Mannen

T.A. och carlshöjd// Ja, det var för j-kligt. Både sexmålsförlusten och magsjukan. Elände på många sätt. Och som ni båda är innne på; sex mål i baken, ett försvar som var rakt igenom bedrövligt och småpojkar mot professionella vuxna män. Inte kul, bara illa, på så många sätt.

Återkommer förhoppningsvis med nytt inlägg under (mån-)dagen.